Kösz az ember segíteni próbál és ezt kapja...Imádom az ilyen embereket mint te!:D
2013. ápr. 21. 15:05
8/9 zoli9411 válasza:
Én megkérdeztem hogy milyen edzésmódszer híve vagy.. De meg nemhogy válaszolnál, hanem lesznobozol.. hát hogy neked én segíteni nem fogok, az 100% most már.;)
2013. ápr. 21. 15:54
9/9 anonim válasza:
igazi nagy vallakat akar de selejt a genetikad? hat akkro noovekedesi hormon:D
viccet felreteve:ki kell nyirnod minden egyes edzesen magad bukasig eddz!!!!kezd melltol nyomassal ruddal vagy kezisullyal de engedd be jo mellyen.ne nyak moge mert szetb...a a konyokod.jo ha van segitod h meg extra par ismetlest ra tudj nyomni.oldalemeles fontos egyenes karral minhat egy kancsot ontenel ki a kezfejekmintha logatnad lefele neznek es a konyok fentebb van...gepen is rapumpalhatsz ha van a teremben... hatso vallakat se feledd kezisullyyal forditott peck deck geppem vagy keresztcsigan. nezz videokat pl bodybuilder.hun vagy parhol youtube..stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!