Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ideje gyúrok, de a vállam...

Egy ideje gyúrok, de a vállam nem akar látványosan "növekedni" miért? Pedig célom a szélesebb váll.

Figyelt kérdés

Lábak, mell, bicepsz tricepsz észrevehetően növekszik, de a vállam nem igazán akar szélesedni. Tudnátok tanácsot adni?

Mellről nyomás, oldalemelés, előre emelés, állig húzás, vállvonogatás amit csinálok 4x 8-10 ben.

Mit csinálok rosszul?

2013. márc. 19. 15:26
 1/3 anonim válasza:

A mellről nyomást cseréld le nyak mögül nyomásra,illetve ez vállra csak 3 gyakorlat mert a állíg húzás meg vállvonagatás az igazán csuklyára megy.

Én ezeket a gyakorlatokat szoktam csinálni:

1.Nyakmögül nyomás

2.Arnold nyomás

3.Oldalemelés

4.Döntött törzsű emelés

illetve vállvonogatás és állighuzás.

2013. márc. 19. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Váll csontozatól is függ,például nekem elégé szűk és csapot vállam volt mikor neki álltam gyúrni.Most is még csak olyan átlagosnak néz ki,pedig néztem elégé meg húsosodót.Derekadat próbáld minél jobban le karcsúsítani az javít kicsit még a váll szélességen.Meg csukjára ne edz ha az széles még szűkebbnek tűnik a vállad.Én a vállvonogatást ezért nem is csinálom.
2013. márc. 19. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:

váll mögött nyomás,meg állighúzás?:)köhmm...

[link]

ennek az edzéstervnek adhatsz egy esélyt-

[link]

a vállvonogatás meg mehet a végén,de rakhatod a hát napra is.

2013. márc. 19. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!