Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fiúk volt már rajtatok tornadr...

Fiúk volt már rajtatok tornadressz?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 21. 12:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%

Én is nagyon szeretem a feszülős ruhákat, a sztreccses anyagokat. Jó érzés érezni magamon, ahogy a bőrömre simul. :) Aludni én nejlonharisnyában szoktam, és egy feszülős sztreccspólóban. Tornadresszem sajnos nincs, de most hogy olvaslak benneteket, nagy kedvem volna kipróbálni. Hol érdemes ilyesmit beszerezni?

Másik kérdésem, hogy férfi bodyt hol lehet kapni Magyarországon? Főleg valami hasonló tangás fazon érdekelne:

[link]

[link]

2013. ápr. 29. 22:26
 22/32 anonim ***** válasza:

utalom a strng'et!!hatul egy ocska ficell-madzag csupan!!

undorito!!

2013. ápr. 30. 07:36
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Diákkoromban elcsentem a legszebb osztálytársnőm több napja használt tornaruciját és alig vártam hogy otthon mélyen beleszagoljak és felhúzzam!! Olyan jó illata volt valóban mint amilyen gyönyörű szexi volt a lány! Később középsuliban jártunk együtt, nem tudom miért a szerelem csupán szalmaláng volt de nem csalódás. Soha nem mondtam meg neki hogy én tettem, s ő a mai napig a legrandább osztálytársát gyanúsítgatja hehe!

Ajánlom soraim Tündének aki a Józsefbe járt!

2013. jún. 21. 01:13
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon sehol sem kapsz mert nincs rá igény!pedig mennyivel le egyszerűsítené a ruhatáramat...,body+rövid nadrág mennyivel kényelmesebb lenne nyáron... hazaiból:kék vagy fekete tornadressz + rövidnadrág a megoldás,így sem rossz!Külföldről sem nehéz megrendelni és az kimondottan férfiaknak van!
2013. nov. 24. 20:12
 25/32 dresszesfiú válasza:
100%
Igen, minden nap alváshoz, és a párommal dresszben szeretkezünk! Nagyon jó, imádom
2015. máj. 10. 21:09
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

#25, irigyellek, mert a pároddal együtt szeretkeztek tornadresszben. Az én párom elfogadja ezt az imádatomat, szex során van, hogy rajtam szokott lenni, de egyszerűen nem tudom rávenni, hogy Ő is felvegye.

A többi nálam is stimmel: szinte minden nap van rajtam. Futáshoz aláöltözetként a legideálisabb ruhadarab több okból is - most nem taglalom, és én is használom alváshoz (bár ezt nem minden éjjel).

És fontos, abszolút heteró vagyok!

2015. máj. 10. 22:42
 27/32 anonim ***** válasza:
96%
Igen volt, kíváncsiságból felpróbáltam hogy milyen lehet ebben a csajoknak.
2015. máj. 11. 18:50
 28/32 anonim válasza:
100%
igen volt és nem értem a lányokat hogy miért nem szeretik hiszen kényelmes csak ajánlani tudom ..
2016. febr. 8. 17:49
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Még álltalános iskolás koromban úttörő olimpia záró napján.Heteken keresztül gyakoroltunk az ünnepségre olyan élőkép szerü gyakorlatokat,mikor kiderült hogy több a fiú mint a lány.Mivel nekem akkor még hosszú hajam volt a tornatanárnő kérte ,hogy mi lenne ha a lányokhoz állnék be.Megbeszélte anyukámmal és velem ,hogy elválalom-e.Csak egy kék tornadresszben és fehér harisnyában kellet fellépni.Még otthon a nővérem tornadresszét és anyukám álltal vásárolt harisnyát vettem fel és arra egy melegítőnadrágot és abban mentem az ünnepségre.Állítólag senkinek nem tünt fel hogy fiú is volt a lányok között,legalábbis nekem igy mondták.
2017. jún. 21. 22:34
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Férfi tornadresszt futáshoz szoktam használni egy rövidnadrággal.Senki nem mondja meg, hogy nem egy trikó van rajtam.Amúgy a decatlonból lehet rendelni 4990-ft.
2018. aug. 30. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!