Fiúk volt már rajtatok tornadressz?
Volt. Jó volt :)
Fogadásból vettem fel először.
-en keresek felnott meretben klasszikus a 70-es evekben hasznalatos Iskolai Tornadersszt Kek,vagy Feher szinben!!
minden megoldas erdekel!!
CSAK Felnott -(mini,; XXL)-meret erdekel!!
privatban irj!!
Kicsit eltávolodtunk a kiírt kérdéstől (egyébként már korábban válaszoltam, hogy volt már rajtam tornadressz és imádom), de előző hozzászólóhoz hasonlóan én is keresnék felnőtt méretben (176-os vagy esetleg 182-es) klasszikus, a 70-es/80-as években használatos rövidujjú Iskolai Tornadresszt (annak még más volt az anyaga, mint a maiaknak, és aminek a nyakánál és az ujjának a végén fehér színű szegély volt - ennek a szegélynek nem tudom a pontos nevét) kék, fekete vagy piros színben.
Tudom, kicsi az esély ilyet találni, de hátha lapul a szekrény mélyén valahol jó állapotban.
privátban írj!
Fogadásból volt már rajtam. Az egész akkor volt amikor általános iskola 8. osztályában tanév elején pár haverral bókolgattunk a tornadresszes csajoknak, és folyton azzal jöttünk hogy milyen jól áll rajtuk és még sorolhatnám. De mondták hogy kényelmetlen meg nem érzik jól magukat benne, és mondták hogy oké fogadjunk valamiben, az lényegtelen mivolt, ha mi nyerünk akkor a kedvünkért tornadresszben jönnek el velünk sétálni, persze ez szeptember elején volt még kint tomboló hőséggel.
Ha veszítünk akkor nekünk kell felvennünk a tornadresszt.
Persze mi vesztettünk és felvettük iskola után bentmaradhattunk a tornateremben mert megengedték hogy kosarazzunk ott egy kicsit és akkor 45 percig tornadresszben mozogtunk. Elején furcsa volt, de aztán rájöttem milyen kényelmes ez, viszont kicsit gondot jelentett a lábamközti résznél. Aztán persze levenni már nehezebb volt izzadtan de sikerült úgy hogy nem okoztam vele kárt.
Jónak jó volt egyszer elég is volt az:)
csak volt???
nekem most is az!!minden nap hordom!most is!!eppen egy lila-rozsaszinu van rajtam!(28L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!