Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elérni hogy...

Hogyan lehet elérni hogy bedurranjanak az izmok edzés során?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
edzeni kell...
2013. ápr. 20. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy szabályosan végzed a gyakorlatokat, lehetőleg akkora súllyal, amivel megy a kb 10 ismétlés.
2013. ápr. 20. 22:07
 3/4 A kérdező kommentje:

És milyen érzés? Mindig lehet érezni?

Mert én sosem érzek semmit, max annyit látok hogy eresebb a kezem, ez normális, vagy csak én vagyok ennyire béna és valamit rosszul csinálok?:)

Általában figyelek hogy a negatív szakasz az hosszabb is legyen, szóval a súlyt lassabban engedem vissza.

2013. ápr. 20. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:

És tényleg úgy csinálod, hogy a tízen felül még maximum 2 ismétlést tudj belenyomni szabályosan, ha nagyon akarod? Mert ha nem úgy edzel, hogy érzed, dolgoznak az izmok, hanem csak úgy tessék-lássék, teszem azt 20-30 ismétlés is menne az adott súllyal, akkor nem elég intenzíven végzed a gyakorlatokat.

Valamelyest erőlködni kell, főleg a sorozatok vége felé, ehhez nem árt valahogy lelkileg is felpörgetned magad, hogy meglegyen a motivációd.

2013. ápr. 20. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!