Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Multiforce nutrition termékek?

Multiforce nutrition termékek?

Figyelt kérdés

Nem igazán találkoztam még ezzel a márkával, de egészjó cuccai vannak. Van aki szokott tőlük vásárolni?

[link]

#Multiforce #anabolic fuel
2013. ápr. 19. 17:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne! Nálam még banános van
2013. aug. 23. 16:26
 12/15 anonim válasza:
áfonya-joghurt és csoki-banán
2013. aug. 24. 01:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy néztétek, hogy elbaszták az xtreme masst? 100g-ból majdnem 40g cukor... Mégjohogy jönnek fel a kilók, mivel a cukor egy csomó vizet megköt főleg kreatinnal.... Zsirosodásról nem is beszélve...
2013. aug. 24. 08:46
 14/15 anonim válasza:

Napi 40 g szőlőcukortól nem fogsz elzsírosodni. Én 6 hete csinálom a kreatin kúrámat. Feltöltési időszakban napi 20 g kreatint 2 részre osztva 50-50 g szőlőcukorral tolom (mivel csak azzal szívódik fel) egyiket reggel éhgyomorra és a másikat edzés után , szinten tartási időszakban most napi 6 gramm kreatin-t szedek edzés után 50g szőlőcukorral és 50 g anabolic proteinnel összekeverve. Pontosan 6 hét és 2 napja csinálom a kúrát és 84,5 kg ról 88,3 ra nőttem ( ma mértem reggel) még van 12 nap a kúrából, de eddig nem tapasztaltam zsírosodást, a kockáim ugyanúgy megvannak és ugyanolyan szálkás, szikár vagyok, mint eddig voltam, csak az izmaim nagyobbak és teltebbek.

Maradjunk annyiban, hogy inkább genetika függő a zsírosodás saját tapasztalatomból kiindulva. Nyilván aki hajlamos rá, az elkerüli a tömegnövelőket, de nem a napi 40 g szőlőcukortól fog valaki elhízni, még akkor sem, ha egész nap tesped. Sőt egy kiadós edzés után ajánlott mindenkinek a gyors felszívódású szénhidrát(szőlőcukor v maltodextrin) a glikogén raktárak visszatöltése miatt, legyen szó bárkiről, de itt egy link az edzés utáni szénhidrátokról, ha nekem nem hiszel

[link]

(visszatérve az xtreme massra megnéztem és elivelg egy edzés utáni kiegészítő) akkor miért nem lehet benne cukor (szőlőcukor), ráadásul ha még kreatin is van benne ?

A másik, h köztudott, h a tömegnövelők cukrosak, csak némelyiket inkább tele nyomják maltodextrinnel ami szintén ugyanolyan cukor, mint a dextróz csak nem kell cukornak feltüntetni, hanem elég szénhidrátnak ráírni, így a laikust át lehet verni.

Bocs ezért a regényért, és köszi h elolvastad, de egy oltári nagy baromságot írtál.

2013. aug. 24. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha nem gond másolóm...

Mi azt szoktuk javasolni, hogy

étkezések előtt kb 20 perccel szedje mindenki. Nem kell ragaszkodni a szőlőcukros megoldáshoz - ebben az esetben 25-30g szőlőcukrot kell minden adaghoz inni. Mi azonban nem támogatjuk az ilyen

Gondoljunk bele, egy 30g kreatint tartalmazó feltöltésnél ez

is lehet

180g cukor

már akár

adagokban szedjük a kreatint, ami felesleges stressznek teszi ki a hasnyálmirigyet. Az ilyen magas cukorfogyasztás ráadásul elősegíti a - sokak által egyébként erősen eltúlzott jelentőségű - vizesedést is. Sokkal emberbarátibb megoldás az, ha szénhidrátos étkezések előtt

Egyedül edzés után lehet indokolt a szőlőcukor fogyasztása. 5 grammos adagokra tanácsos szétszedni a napi kreatin adagot, de akinek nagyon érzékeny a gyomra, az még ennél is kisebb részekre szedje szét.

Edzés után oké de egy csomóan reggel is isszák mert tömegnövelö... Amúgy is volt egy olyanom hogy 100gba 60g cukor volt hát kösz nem inkább tovább adtam...

2013. aug. 24. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!