Nutritech, Scitec Nutrition, stb . cégek termékeit használtatok? Vagy más cégek által forgalmazott hasonló táplálékkiegészítőket?
Leginkább a Nutritech termékeire lennék kíváncsi,mivel az ők termékeik árban a legjobbak, viszont minőségben vajon annyival rosszabbak??
Nemrég olvastam a Scitec oldalán,hogy az ők termékeik nem tartalmaznak toxikus anyagokat,ellentétben a többi gyártóéval...persze,mindenki a sajátját dícséri,de érdekelne,kinek mi a tapasztalata.
Nem hinném, hogy rosszabbak. Nem (vagy nem csak)a gyártó nevet kell nézni, hanem az összetételt is. A Scitec vagy Biotech is forgalmaz jó és kevésbé jó termékeket.
Én több cégtől veszek proteint, nincs rossz tapasztalatom a kevésbé ismert (vagy Magyarországon nem annyira ismert) termékekkel sem.
Montez, köszi!
[link] itt vannak a Nutritech termékei.
Kreatint használsz ? Milyent? azt honnan szerzed be?tapasztalat...?
Nem sok minden van abból a Nutritechből, a link sem azt mutatja.
A Scitec nagyon szereti nyomni ezt a "mások milyenek, bezzeg mi"-dumát...
Szerintem igazán lényeges különbség nincs a gyártók közt, el kell olvasni, mi van benne, súlyozni az árral, és ez alapján dönteni. Szerintem mindenkinél az van benne, amit ráírnak, és egyiknél sem "hatástalan" az adott molekula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!