Vettél ilyet? Érdekelne a véleményed. De ha tényleg az van benne amit igérnek akkor nagyon jó termék! Már kérdeztem én is a forgalmazót ő azt mondta, hogy 30-30% szója és borsófehérje izolátum (gmo mentes) 25% tejsavófehérje izolátum, 15% tojsáfehérje albumint tartalmaz. Ami tökéletes lenne. De erről a gyártórol még semmit se hallotam...
2013. jún. 1. 16:23
2/15 A kérdező kommentje:
Hello!!
Nem, nem vettem. Nincs bizalmam felé.. sehol nem hallani róla semmit :/ de amugy igen, nagyon jo lenne annyiért. Ha valamit még meg tudsz róla, akk írj ide majd lécci.
2013. jún. 1. 20:07
3/15 anonim válasza:
Üdv! Itt valaki kérdezte a prémium mass(ugyan az a gyártó) - rol, hogy ki mit gondol róla és írta hogy a feherjéjükkel meg volt elégedve! Szal sztem veszek! Amúgy az egyik szám tényleg nem elérhető de a másik igen és ott beszéltem velük!
Kipróbáltam már több fajta kevert fehérjét, de eddig nekem ez jött be a legjobban. Akik kevert fehérjét akarnak használni, azoknak bátran tudom ajánlani.
Ár/érték arányban a legjobbnak találom és ízre is finom.
Napközben 2x40 grammot használok belőle, edzés után meg 100% whey pro-t nyomok szőlőcukorral meg kreatinnal.
A többi cuccról nem tudok véleményt mondani, mert még nem próbáltam, de ha elfogy a kreatinom, akkor azt is veszek tőlük.
2013. jún. 3. 19:23
5/15 anonim válasza:
Creatinuk nem volt mikor megrendeltem, de majd veszek a következő adagnál már ha beválik. Amúgy a szülőcukrot minek nyomod? Gyors szénhidrátnak? Ha igen akkor csak reggel érde mes ha edzés közbe akkor tök felesleges... ( hacsak a kardiód nincs az edzés előtt mert akk van csak értelme... Én csak lábedzésen szoktam féltáv előtt egypár szemet bekapni mert ha rendesen megnyomod akkor muszáj de mindenképp csak guggolás után mert különben kijön...
2013. jún. 3. 20:24
6/15 A kérdező kommentje:
Na végre hallani róla valamit, ez jó hír :D
2013. jún. 4. 08:06
7/15 anonim válasza:
Szőlőcukor a creatin miatt kell, mivel csak azzal szívódik fel, valamint edzés után amúgyis ajánlott.
Edzés után 40 g whey pro-t, 50 g szőlőcukrot és 7 gramm kreatint használok összeturmixolva, úgynevezett házi tömegnövelőt.
2013. jún. 4. 11:42
8/15 anonim válasza:
Így tényleg van értelme ;)
2013. jún. 4. 12:00
9/15 anonim válasza:
Vettem 3 kg anabolic proteint tőlök már egy hete ezt iszom eddig 100% ba meg vagyok elégedve!! Banános ízben vettem egyáltalán nincs rossz ize sőt... Jó ár/ érték aránya sztem!!! Nekem bejött!
2013. jún. 14. 14:16
10/15 anonim válasza:
Az anabolic protein új ízeit próbálta már valaki? Melyik a legfinomabb?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!