Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők heeeelp?

Testépítők heeeelp?

Figyelt kérdés

Szóval kiskorom óta sportolok,ezelőtt is gyúrtam 1 évet ( többek között )

Most viszont szeretném jobban kigyúrni magamat ( 190 cm és 90 kg vagyok ) de NEM vagyok hájas.

Vettem egy biotech táplálékkiegészítőt, aminek 73 százalékoks fehérje tartalma van.

1. kérdés : edzés előtt is igyak egy adagot,vagy csak utána ?

2. kérdés : milyen étrendet kéne követnem ? ( pl : tojás,rizs csirke stb )

3. kérdés : ettől a táplálékkiegészítőtől "hízok is " ? tehát ha normálisan edzek,akkor gyarapodik a súlyom is,vagy egy ideig anélkül is erősödök hogy nehezebb lennék ?

UI : nem most kezdek sportolni,csak most a gyúrással akarok komolyabban foglalkozni Amerikai foci mellett.

bicepszre : 50 kg val is megy, ( francia rúddal )

2013. ápr. 19. 12:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,nem olyan fontos nekem hogy megtudjam a testzsír százalékom..... képet meg ide nem akarok feltölteni...

az eddigi válaszokból is kaptam elég informácoót,köszönöm

2013. ápr. 19. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:

volt egy ilyen haverom mint te kedves kérdező

a küzdősport volt a mindene, de hiába járt edzeni a sok küzdősport edzés mellett, nem tudott fejlődni(hiszen rengeteg volt neki az a napi 1-2 óra küzdősport)

ekkor döntött, a bodyt választotta, lelassult az anyagcseréje, és akkor lett mint egy king-kong.Pedig ugyanúgy evett mint előtte, csak a sok aerob jellegű mozgás kiesett neki.

2013. ápr. 19. 14:22
 13/18 A kérdező kommentje:
oké
2013. ápr. 19. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Nyilván qrvára leszarod amit mondunk, illetve ezt az aspektust, de tuti van rajtad zsír. Én is sportoltam suttyó korom óta és akkor mivan? A testépítésen kívül maximum a fegyencedzés amivel tudsz látványosabban izmokat növelni. Kiakadok attól amikor valaki azt hiszi, hogy a futástól meg a kosarazástól izmos lesz. Ez érvényes az amerikai focira is. Csak ettől a mozgástól nem lesznek nagy izmaid, nem kapják meg az izmok a kellő stimulációt. Persze nagyobb leszel, mint egy átlag ember, mert végzel némi fizikai munkát.

Naturálban egy zsírmentes forma az a magasságodból 100 + 3-4kg, ha szálkás vagy. De a genetikai határaidhoz elérni több év kemény munkával és jó étrenddel tudsz csak, nem mindenféle sportokkal...márpedig Te azt sugallod. 93-4 kilónál több nem bírsz lenni naturálban, ha nem vagy zsíros.

2013. ápr. 19. 16:01
 15/18 anonim ***** válasza:

acm !

Te mit okoskodol itt,hogy kinek mennyi a testzsír%-a ???

Osztod az eszet!

3x leírtad már ,hogy az illetőn van zsír.....Mit érdekel az téged,hogy milyen alakja van?Lehet meglepődnénk,ha tenne fel képet.

Magaddal foglalkozz,mert rajtad van bőven zsír !!!

2013. ápr. 19. 16:10
 16/18 A kérdező kommentje:

Figyi.

Te biztos "nagy " testépítő lehetsz,de az még nem jogosít fel arra hogy így pofázz másoknak.

lehet hogy keménynek hiszed magad,de attól hogy fekve kinyomod a 130 kg-ot,még nem vagy kemény,max erős.....

Nem ugyanaz a kettő.

2013. ápr. 19. 16:30
 17/18 Osynho ***** válasza:
Egyáltalán nem keménykedett (veled). És igazat írt. :)
2013. ápr. 19. 16:33
 18/18 A kérdező kommentje:

Egyáltalán ezen felháborodni hogy azt írtam hogy nem vagyok hájas...... ÁÁÁÁÁ

Azért írtam,mert minnél pontosabb információkat szeretnék kapni, és ha azt írom hogy 190 cm magas vagyok,és 90 kg.

Akkor az lett volna az első komment,hogy : Ebből még nem derül ki semmi,az is lehet hogy csak hájas vagy ...... vagy valami ilyesmi érted....

Erre a testépítő barátunk mindenáron meg akar győzni arról hogy van rajtam zsír.....

IGEN mindenkin van zsír, lehet akármilyen kigyúrt állat. de én nem így értettem,hanem úgy hogy nem vagyok kövér

2013. ápr. 19. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!