Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A futás formálja a feneket az...

A futás formálja a feneket az alábbi módon?

Figyelt kérdés
Feneket és combot szeretnék formálni. Futni járok. Rendszeresen, kb fél órát, a tempóm kényelmes, de mégis magas a pulzusom. Nem étkezem egészségesen, azt eszem ami jól esik, persze nem eszem annyit mint egy disznó. A futásnak így lehet eredménye combra és fenékre nézve?

2013. ápr. 17. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem minden kérdezős oldal azért van, hogy az embere akkor kérdezzen, ha már utána nézett egy csomócsomó dolognak, mégsem jutott dűlőre. A te kérdésedet 5 perc alatt elintézi a gugli, és rájössz, hogy nem lesz kerek feneked a futástól. De te nem használtad,mert könnyebb ide kiírni, mint rákeresni. Meg futni jobb is, mint súlyzós edzést végezni, mert utóbbi fáj...
2013. máj. 2. 12:54
 12/13 A kérdező kommentje:
jobban tűröm a fájdalmat, mint a futást. és kérlek hagyd abba. nem kell senki hegyi beszéde. vagy ha mégis, az pontnem te vagy.nincs szükségem sem a kötekedésedre, sem az okoskodásodra,úgyhogy szeretném ha befejeznéd. köszönöm.:)
2013. máj. 2. 22:03
 13/13 anonim válasza:
Én futok és súlyzós edzést is csinálok. Nekem speciel a futás sokkal nehezebb, mint a súlyzós edzés :)
2020. ápr. 7. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!