Hogy a fenébe lett ekkora?
ma 11:13
és te naturál vagy?
toljál már képet akkor magadról mit értél el a 20év alatt.
gondolom akkor már rég megvan az 50es kar neked is.
Ezt a szintet nem lehet hozni kox nélkül, kedves kérdező, ne hallgass a hülyeségekre.
Én 8 éve edzem, tisztán, belőtt étrenddel, tápkiegekkel, de meg sem közelítem ezt a szintet, és 1 éve már nem érek el átütő fejlődést, hiába eszem/edzem tutin.
Igen, natural vagyok. Sosem arra mentem, hogy mekkora legyen a karom, hanem az arányokra.
Montez: elolvastam a cikket. Nem akarok kötekedni, de A McDonald-modell-hez annyit fűznék hozzá, hogy akkor ezek szerint ez rám nem vonatkozik. 15 évesen kezdtem, pontos adataim is vannak akkori magamról, mindent jegyzetelgettem. Az első pár hónapban (3-4. hónapig) megközelítőleg 7,5-8 kg izmot "szedtem fel", pontosan kiszámolni nem tudtam. Utána már jóval lassabb volt a fejlődés. Az első évben összesítve 16 kilót szedtem fel. Az étrendem nagyon jó volt, látszott is, hogy zsír nem sok jött fel. Utána a rákövetkezendő években is szépen növekedtem, egészen a 6. évig, mert volt egy balesetem (nem részletezném nagyon, hogy milyen). Ennek következtében abba kellett hagynom az edzést, jó ideig gépek tartottak életben. Miután felgyógyultam és el tudtam kezdeni ismét sportolni, a 6 év alatt felszedett izomtömeg nagy része eltűnt. Előröl kellett kezdenem. Az újrakezdés után már nem tudtam ilyen gyorsan izmosodni. Sok gyakorlatot még azóta sem tudok megcsinálni (a baleset miatt), és vannak amit nagyon nagy súllyal meg nem tudok végezni.
Összefoglalva: Régen is naturál voltam, most is az vagyok és az is leszek. A genetikán talán jobb, mint másoknak, de ezt nem tudtam kihasználni, amit még azóta is bánok :(
A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad:
Akkor ezek szerint minden komolyabb szakértelemmel rendelkező oldal (pl. body.builder, tesztoszeron.hu) téved, és a profi testépítők is hülyék, hogy szedik a drága koxot, miközben szerinted annélkül is el lehet érni a szálkás 50-es kart. :)
"Több mint 20 éve foglalkozok testépítéssel, sok-sok ismerősöm van, akiknek 50-es karjuk van, pedig nem szednek szteroidot. Az igaz, hogy nem mind nyomja naturálba, de a nem "naturális szerek" nem szteroidot jelentenek."
Akkor mit használnak ami nem naturális de nem sztereoid?:)
Mivel aki táplálékkiegészítőt használ az naturálnak számít...
Inkább meg se szólalok :)
Vegyétek úgy, hogy nem írtam ide semmit.
#14: vannak olyan szerek (annak ellenére hogy sosem szedtem őket, jól ismerem az egész piacot), amik nem számítanak szteroidnak, de egy naturál versenyen olyan nem indulhatna el, aki mát szedett ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!