Villácska kérdése:
Mennyi idő kell ekkora csuklyához? Képek lent.
Figyelt kérdés
Erre gondoltam [link]
És hogyan edzem meg? Nemtudom miért de azt akarom hogy a többi testrészemhez képest (amúgy is izmos vagyok) kitűnjön, nagyon tetszik ..
2013. márc. 27. 18:34
1/28 anonim válasza:
Edz nyakra: fejhámmal, birkózóhíd, elülső híd (Fegyencedzés 2-ben olvashatsz róla. Trapézizom: [link]
2/28 anonim válasza:
Vállvonogatást kell csinálni nagyon sokat!
Meg persze étrend is !
3/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az edigieknek, és mennyi idő alatt lehet ekkorára por nélkül? (étrendem bőven van)
2013. márc. 27. 19:00
4/28 anonim válasza:
Mi az hogy étrended van bőven: Leírnád, mert így nem tudunk válaszolni. A por pedig csak kaja, semmi több, ugyanúgy fehérje mint ami a tojásban, húsban van!
5/28 anonim válasza:
Azt igen nem szeretem amikor azt mondják nekem (is),hogy porokkal csak felfújt izmaim vannak...
Nem ismerik el a szenvedést,kitartást,akaraterőt,inkább ezt mondják !!!!
Ugyanolyan ,mint a csirke,hal,tojás,túróba megtalálható fehérje!!!
6/28 anonim válasza:
Igen, ez ilyen. Edzés után iszok egy turmixot és megkapom hogy porral könnyű, persze ő nem fejlődik, persze étrendje nincs, mert nincs rá pénze, de napi egy doboz cigi, meg hétvégén pár ezer piára elmegy!
7/28 anonim válasza:
Pontosan!
Meg a hamburgerre,pizzára van pénzük... !
8/28 A kérdező kommentje:
Haljátok relax. Semmi bajom nincs a porral en is enném ha nem 14 éves zsebpénznélküli gyerek lennék... Nem cigizek meg semmi hasonlò. Az étrendem meg annyi szénhidtátot meg zsìrt tartalmaz hogy egy lò megirigylené. Persze emellé ott a sok fehérje. Jó magyarosan, kolbász tojás paprikáskrumpli. Testzsìrszázalékom így is alacsony.
2013. márc. 27. 21:22
9/28 anonim válasza:
Meg majd terem a jó póréhagyma!:)
10/28 anonim válasza:
lehet hogy azt hiszed hogy jó az étrended de amit itt elmondtál, ez nagyon összevisszaság, szerintem még azt se tudod hogy mennyi fehérjét viszel be 1 nap meg hogy mennyit kell egyáltalán, csak ugye anyu csinálja a kaját, magadba tömöd a paprikás krumplidat aztán azt hiszed hogy most sok fehérjét ettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!