Villácska kérdése:
Mennyi idő kell ekkora csuklyához? Képek lent.
Figyelt kérdés
Erre gondoltam [link]
És hogyan edzem meg? Nemtudom miért de azt akarom hogy a többi testrészemhez képest (amúgy is izmos vagyok) kitűnjön, nagyon tetszik ..
2013. márc. 27. 18:34
11/28 anonim válasza:
Hát ez az étrend pont nem jó semmire.
12/28 anonim válasza:
őő ja szerintem is kéne egy kis por az faxán felfújna.
13/28 A kérdező kommentje:
Még mindig nem válaszoltak a nagy bodybuilder olvasók a kérdésemre. :D Igazából ha így is izmosodok fölösleges a por.. szerintem. Mert nálam idősebb gyerekeknél is nagyobb vagyok akik kondiznak. Szóval örülnék ha nem az étrendemre vernétek a nyálatok hanem a kérdésemre válaszolnátok.
2013. márc. 28. 17:02
14/28 A kérdező kommentje:
Ja és pont hogy tudom mennyi kell, testömeg kilógrammonként 2-3 gramm. Szóval nekem mint 14 éves hobbistának olyan 140-150 gramm kéne, ha megeszek reggel egy jó kolbászt (persze mennyiséggel) már bent van a fele...
2013. márc. 28. 17:04
15/28 anonim válasza:
Á haggyad a kolbászt attól nem lesznek olyan domborzatúak az izmaid.
16/28 anonim válasza:
Hát nem tudom melyik kolbászba van 70-80 gramm fehérje ?
De áruld el a nevét , mert kíváncsi vagyok ! :)
17/28 A kérdező kommentje:
100 gramm kolbászban 20 gramm fehérje van és ez csak a reggeli, amúgy reggelire megvan simán a 400 gramm
2013. márc. 28. 18:28
18/28 anonim válasza:
Azt a tanyasi legény mindenségit megeszik 1 rúd kolbászt reggelire :)) am egyél reggel zabpelyhet is ha tudsz, este meg jó túró, oszd szét az étkezésed, egy étkezésnél nem tud olyan sok fehérje felszívódni, bármennyit is eszel... tehát elég egy étkezésnél 150 g kolbász.
19/28 A kérdező kommentje:
Na végre valami értelmes ember aki nem csak baszogatja a másikat. Nem vagyok tanyasi budapesten élek csak nem madárkajákat eszek.
2013. márc. 28. 19:32
20/28 anonim válasza:
rakhatnál magadról egy képet hogy megnézzük azokat a nagy izmaidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!