Nektek is ekkora bűntudatotok van, ha nem futtok?
Én nem szoktam futni, tehát nincs.
De egyébként is: jobb kipihenni a sérülést, mint újra megsérülni.
Végre hallom már ezt mástól is! 'De! Van ám bűntudat, hiányérzet. Szerintem, aki rendszeresen fut, függővé válik. Pedig nem is igazán szeretek futni, de minden áldott nap nyomom-ez sem jó, helyes-hosszú évek óta. Úgy szoktam magam "ösztökélni", csak van a 24 órából 1 óra 15 percem,legyek túl rajta. Utána viszont jó érzés, valamint pontosan tudom, miért is futok.
Üdv.: Rea
Köszönöm mindenkinek a választ!
#4: Én is mindig futok, ha folyik az orrom, csak ha már nagyon bedugul, akkor hagyom ki:D
Rea: Tökéletesen egyetértek. Elég jól megfogalmaztad, amit akartam mondani. Függőség, bár én csak háromszor futok egy héten.:D
Kyohun: Én is sokszor úgy vagyok vele, hogy nem akarózik, néha már nagyon késő este megyek, mert akkor már „muszáj”. És folyton az órát lesem közben és alig várom, hogy vége legyen, de az utóérzés valami állat és nincs jobb, mikor végre letudja az ember:))Az utolsó métereket meg úgyis mindig élvezem.
Haha, ügyes videó, de én tényleg nem keresek kifogásokat (bár tavaly, kezdőként még előfordult) csak akkor hagyom ki, ha tényleg megsérülök. Ami most nagyon idegesít, hogy a múlt héten még fájt a sípcsontom, úgyhogy visszafogtam kicsit, és alighogy jobb lett - most be**sz a bokám! Asszem új futócipő kell:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!