Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy a fenébe találjam meg az...

Hogy a fenébe találjam meg az egyensúlyt kézállás közben?

Figyelt kérdés
Az nem lehet baj hogy félek. Képtelenség, hogy elessek mert ha hátradőlnék csinálok egy bógnit. Úgy hogy én nem értem.

2013. márc. 24. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg a derékszögben behajlitott lábaiddal kell addig kalimpálnod amig nem sikerül,ha úgy könnyebb akkor indulj el.Biciklizni is könnyebb mint egyhelyben állni lábaiddal a pedálon.
2013. márc. 24. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Rengeteg gyakorlással. Falnál hasznos tud lenni, a kezed ne tedd közvetlenül a falhoz, hanem kicsit előrébb, fellendülsz és ha átdőlnél, akkor a fal megtart. A faltól pedig próbáld visszalökni magad egyenesbe és szép lassan kezdesz majd ráérezni. De ne várd, hogy ez egyik pillanatról a másikra megy. Minimum hónapokban gondolkozz, ne napokban.
2013. márc. 28. 11:56
 3/3 anonim válasza:
Nagyon sokan nem tudják, hogyan kell pontosan kézenállni. Legtöbben nekivetődnek a falnak és nekisimulnak. Akkor fog sikerülni, ha a fenekedet kirakod és nem nyíl egyenes vagy és fontos, hogy, amikor felmész akkor ne szorítsd be a levegőt, mindi fújd ki és, ha felmentél kézenállásba, akkor levegőzz!:)Remélem tudtam segíteni!
2013. aug. 18. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!