Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy a fenébe lett ekkora?

Hogy a fenébe lett ekkora?

Figyelt kérdés
bobby lashley , ugy értem szteroid nélkül el lehet ezt érni?minnyibe kerül a kaja havi szinten ehhez?
2013. ápr. 13. 10:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
kox nélkül nem lehetne ekkora.
2013. ápr. 13. 10:43
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ha jól tudom a bicepse is 20" körül van, ami átváltva 50 centi, naturálban ami hozható normál-jó genetikával az kb. a 43-mas kar szálkásan.
2013. ápr. 13. 10:46
 3/16 anonim ***** válasza:
El lehet érni szteroidok nélkül. Egész életében ezzel foglalkozhatott, nem most kezdte. Egy alap étrend, amiben nincs semmi tápkieg olyan 40-50 ezer forint körül van egy hónapra, de Ő nem ennyit költ rá, nem hiszem, hogy (csak) a legolcsóbb fehérjeforrásból vinne be fehérjét (csirkemell). Egy jó, változatos étrend akár 100 ezerbe is kerülhet havonta.
2013. ápr. 13. 10:56
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Baromság, meg sem lehet közelíteni tisztán. Én fullos kajával 27 éve edzem naturálban és fele akkora vagyok. Naturálban szálkásan testmagasság-100 + pár kiló ami elérhető. Aki nem ért hozzá az ne ossza itt az észt!
2013. ápr. 13. 11:01
 5/16 anonim ***** válasza:
Harmadik: Sajnos ezek szerint te nem hallottál még arról a fránya genetikai határról:)
2013. ápr. 13. 11:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Csirkemell a legolcsóbb? Ahogy gondolod, de biztos lehetsz benne, hogy ebben van a legtöbb fehérje a húsok közül. Na jó, talán a békacombban van még ennyi...:) Rohadtul nem lehet elérni szteroidok nélkül, nézd meg már, hogy mekkora, az mindegy, hogy milyen régen kezdte, genetika megszabja a határt, koxal ezt pedig átlépte. Ha fingod sincs az egészről, ne kezdj el okoskodni, mert csak vita lesz belőle, olyan, amiben nem nyerhetsz.
2013. ápr. 13. 11:08
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
4-5 év alatt eléred a genetikai határaidat naturálban, utána szinte nulla fejlődés van. Ennyi. Ha folyamatos fejlődés lenne, akkor én már 80 centis karral járkálnék.:)
2013. ápr. 13. 11:11
 8/16 anonim ***** válasza:
38%
Genetikai határ? Ezt azoknak meséld be, akik még nem nagyon értenek hozzá. Több mint 20 éve foglalkozok testépítéssel, sok-sok ismerősöm van, akiknek 50-es karjuk van, pedig nem szednek szteroidot. Az igaz, hogy nem mind nyomja naturálba, de a nem "naturális szerek" nem szteroidot jelentenek.
2013. ápr. 13. 11:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Pontosítva: van genetikai határ, csak nem 43 cm-re belőve.
2013. ápr. 13. 11:14
 10/16 anonim ***** válasza:
60%

Szeroidok nélkül illetve növi hormon (az is hormon, de nem szteroid hormon) nélkül nem leszel ekkora. Ha ezt nem fogd fel, akkor ostoba vagy! 20 éve??? Én meg 27 éve kisgyerek! Sehol nem vagy a nulla tudásoddal, de itt egy cikk, olvass egy kicsit:

[link]

2013. ápr. 13. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!