Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha ezt minden nap csinálom...

Ha ezt minden nap csinálom akkor rövid idő alatt lehet kocka hasam?

Figyelt kérdés
ezt a videot kezdtem el csinálni minden nap http://www.youtube.com/watch?v=pc_pvnDEXAc

2013. ápr. 12. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem ettől függ, hanem attól, hogy mennyi zsír van rajtad. Ha van a hasadon zsír, akkor csak hasedzéssel nem megy le, mivel NINCS helyi zsírégetés.

Cikkek:

[link]

[link]

2013. ápr. 12. 19:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Aha értem

Nem vagyok zsíros csak egy kevés van a hasamon amit szeretnék ledolgozni és helyette kocka hasat ( ektomorf testalkatú vagyok )

Tudnál nekem esetleg egy jó hasedzés tervet írni???

Eddig 3x30 felülés 45°-os padon és ugyan itt felülés törzsfordítással ( jobb,ball oldalra felváltva ) 3x20 mindegyik oldalra

H,Sz,P járok kondiba

De akkor ezt a videot hagyom.

2013. ápr. 12. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Hasprés és függeszkedve végzett lábemelés. Mindkettőből 3 sorozat, amennyi megy. Heti 3-szor. De mint írtam, nincs helyi zsírégetés.
2013. ápr. 12. 19:45
 4/4 anonim válasza:
Montez jól mondja :) tartsd be mert nekem is írt és szerintem be fog válni ;)
2013. ápr. 13. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!