Ha ektomorf alkat vagyok akkor ugye diétánál nem kell "éheznem"?
Ektomorfként nyilván több szénhidráttal is le tudsz szálkásítani, sőt sokan eleve mindig szálkásak is.
Általában 1-2g x ttkg legyen a ch szálkásításnál, de lehet, hogy neked menni fog ez 3-4-el is. Ki kell próbálni.
Mehet reggel müzli, ha nem cukros sz@r, a túró rudi felejtős, tk kenyér okés és a kávé is, ha nem egy halom cukorral iszod. Úgyis látod majd, hogy mennyit engedhetsz meg szénhidrátból. A fehérje legyen meg 3g x ttkg.
Egyébként milyen magas és hány kg vagy, hogy szálkásítani szeretnél?
165cm 48 kg, lány vagyok, nem akarok több kg-ot fogyni, igazából ami nem tetszik, hogy felül szépen látszik, hogy izmos a hasam de az alsóhasizmomból semmi...és alul egy kis fölösleg van rajta(csak én látom fölöslegnek amúgy vékony vagyok de akkor is zavar) [link]
Ilyen hasam, csak alul még nem ilyen szép.
A szálkásítás az zsírból történő fogyást jelent, tehát kg vesztés nélkül ez nem megy. Pláne, hogy diéta alatt nem tudsz izmosodni, örül az ember, ha nem veszít izmot. Tehát akkor hogy lehet zsírt veszteni súlyvesztés nélkül? sehogy.:)
De lehet, hogy csak kevered és izmosodni szeretnél, akkor pedig tömegnövelő étrend kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!