Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 10eFt-om van,3kg-os fehérjét...

Linkoln kérdése:

10eFt-om van,3kg-os fehérjét ismertek ennyiért?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen kell, mihez kell.. Nem mindegy, hogy szója, tejsavó, kazein..
2013. ápr. 10. 18:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Tejsavó lenne a jó. Futok, kicsit fegyenc edzek, szintentartás. Hogy ne legyek etióp a futástól... :D Nem mindig tudom megtenni hogy egyből vigyek be hasznos kaját egy edzés után. meg ugye utána is táplálni kéne magam valamennyire, és ha olyan az ebéd, nem tudom megtenni.

Ilyen, 80%-os natúr tejsavófehérje príma lenne.

2013. ápr. 10. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

ez sem rossz kicsivel többért:

[link]

2013. ápr. 10. 18:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Kössz!

Hát, 12 ezerért 3 kilós, vagy 16,5-17ezerért 5kilós. Asszem hogy spórolok rá, az kb 1 hónap hogy kitoldjam, és addig, hú, hát írtom a tojást, csak kihúzza addig a tojáskészlet... :D

2013. ápr. 10. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
irtsad a csirkét is, olcsóbban jössz ki mint a tojással.:)
2013. ápr. 10. 19:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, csak még éppen diák vagyok, és vagyunk páran, nem nagy beleszólásom van az ebédbe. Viszont tojás van mert van egy rakás csirke.
2013. ápr. 10. 19:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak ahogy említettem is, türhető a kajálásom, csak hogy rendszeres legyen, megesik hogy nem tudok bevinni értelmes kaját, és edzettem előtte, ezért kellene a por vészhelyzetekre, úgy havi 15-max 20 alkalommal 30 gramm.
2013. ápr. 10. 19:31
 8/8 anonim ***** válasza:

okés, te tudod, ha jó a kajád..

Legfontosabb lenne egyébként edzés után egy jó protein +50 g gyors szénhidrát. Reggel pedig zabpehely + protein. Napközben pedig mehetne a csirke vagy tojás összetett szénhidrátokkal.

2013. ápr. 10. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!