Ha a CH segíti a fehérjék izmokba való beépülését, akkor szálkásításkor miért nem adjuk a turmixhoz? Mármint akkor miért vedeljük a sok fehérjét?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 16:24
1/1 anonim válasza:
Mert az aminosavak izmokba jutása hasonló folyamat mint a zsírpárnáid feltöltődése (a zsírsavak zsírpárnákba jutása). Ezért csak óvatosan a sok CH használattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!