Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tornagyakorlattal...

Milyen tornagyakorlattal lehetne kisebb a hasam?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér, átlagos, szép testalkatú (160cm/55kg) 18 éves lány vagyok, de a hasam olyan nagy, hogy úgy néz ki mintha terhes lennék, kb. a 4.-5. hónapban (persze nem vagyok az, csak úgy néz ki). Főleg evés után látszik jobban, de azért evés előtt is valamennyire. Lehet hogy ez elég viccesen hangzik, de így van. Szóval ezt kellene valahogy eltüntetnem. Mikor behúzom a hasam olyan szép alakom van, és azt szeretném elérni, hogy normális állapotában is úgy nézzen ki a hasam, mint behúzva. De ezt ne úgy képzeljétek el, hogy olyan hájas, meg hurkás, inkább kerek. Ez különben nálunk családi vonás a férfiak körében, de egy lány hogy néz így ki... :)

Egyébként minden nap görkorizok intenzíven úgy fél órát, de mást nem sportolok. Enni viszont nagyon szeretek. Remélem tudtok nekem segíteni, biztosan rászánnám magam, hogy a görkori mellett naponta tornázzak valamit a hasamra is ha tudnám hogy attól kisebb lenne...

Szóval előre is köszi a segítségeteket!

2009. szept. 22. 17:51
 1/9 anonim válasza:
felülésekkel :)
2009. szept. 22. 18:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen ez így elég egyértelműnek tűnik, de én úgy tudom, attól nem lesz kisebb, hanem azzal a már kicsi hasat lehet izmosítani. Nem?
2009. szept. 24. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát a felülésektől csak nőni fog=)

Igazából szerintem ez ellen nem lehet tenni, mert ez valamilyen felfúvódás lehet.

[link]

Ez így elég morbid=D De itt is látszik, hogy a gyereknek kiállnak a bordái, és mégis nagy a hasa. Ez valószínüleg így fog maradni neked is.

2009. okt. 28. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
nem igaz, a hasa nem csak azért lehet nagy, mert felfúvódik, hanem arra hajlamos, hogy oda hízzon. sajna én is hasra hízok, valaki fenékre, valakinek pedig úszógumija lesz... ez mindenkinél változó. A futést tudom ajánlani és a hasgyakorlatokat, pl amiket gerincferdülésre ajánlanak, ha intenzíven csinálod kisebb lesz, majd pedig izmosodnbi is vog, és mégis csak szebb egy izmos has :)
2009. okt. 28. 20:30
 5/9 anonim válasza:
Hát az igaz h a felülés, hasprés stb. az csak izmot hozna, de nem lenne kisebb a hasad. Ha csak kimondottan hasról akarsz fogyni, akkor van ilyen öv szerű valami, sajnos nem tudom a nevét, ami vastag és folymatosan dög melegen tartja a hasad. Nah és elmész futni(az a legjobb fogyási technika sztem) és mivel ez az öv pluszban rajtad van, izzadsz alatta mint a disznó:D ezt több ismerősöm is csinálja, és nekik bevált.
2009. okt. 29. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:

17:11-es vagyok

nem azt írta, hogy hájas, hanem hogy nagy. nem lefogyni akar, hanem hogy ne legyen így kidudorodva. szövegértés=)

2009. okt. 29. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:
itt oldalt zokott hirdetni valami izét a lapos hasért, sztem kukkold meg :D
2009. okt. 29. 15:47
 8/9 anonim válasza:
azon a képen azért nagy a ygerek hasda mert fel van pufad mert éhezik így látszik, hogy a tiéta nem nagyon sokat ér.
2009. okt. 29. 20:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát azért nálam nem ilyen durva a helyzet mint annál a szegény kisfiúnál a képen...

És az aerobik segíthet valamennyit?

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2009. okt. 30. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!