Jó e ha a gyúrás után izomláz van?
Figyelt kérdés
A hétvégén gyúrtam és 2 napig volt izomláz a kezemben. Jó e ez vagy nem és miért . ( nem vagyok nagy szakértő a témában ezért kérem a letolásokat mellőzni )2009. szept. 22. 17:02
1/7 anonim válasza:
Naná, hogy jó! Az a jó ha izomlázad van. Amikor izomlázad van helyesn gyúrtál :)
2/7 A kérdező kommentje:
nem azért de 2 napig ? de jó van akkor :)
2009. szept. 22. 17:42
3/7 anonim válasza:
az edzés során mikroszkopikus sérülések keletkeznek az izomban, ezért van másnap fájdalom az adott izomcsoportban. A 2 nap az egyáltalán nem vészes, nekem volt már olyan is, hogy 1hét pihenő után hétfői napon lábat edzettem és még vasárnap is izomázas volt a lábam, hétfőn meg újra lábat kellett edzenem:D
4/7 anonim válasza:
egyszer méteres fákat pakoltam fel a kocsira majd le. Összesen 10 köbméter elég vastag fákat. 1 hétig olyan izomlázam volt, hogy nem bírtam egyenesre kinyújtani a karomat, csak húzta össze. 2 hét kellett, mire rendbe jött.
5/7 anonim válasza:
en csak otthon sulyozom,de 40 utan masnap izomlazam van,olyankor ugy erzem minthakiduzzadtak volna az izmaim.
6/7 anonim válasza:
Nem! Nem igaz hogy akkor edzettél jól ha izomlázad van: érezni kell egy napok múlva is, hogy edzettél, de nem izomláznak kell lennie!
7/7 anonim válasza:
Szerintem eddig minden válasz helyes,jó ha izomlázad van,de csak akkor,ha frissen kezdtél el edzeni,mert ha már régóta edzel,akkor nem túl jó,mert akkor az azt jelenti,hogy sosem volt igazán megdolgoztatva az izmod...Eleinte jó az izomláz később inkább az jó,ha bemelegítésnél érzed,hogy "fáj" az előzőnap megedzett testrészed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!