Fegyenc edzés izületekre jó?
Figyelt kérdés
Egy ideje fegyenc edzésezek semmi gond nem volt vállammal és túl erősnek éreztem magam hirtelen belementem olyanokba amit nem kellet volna és azóta ropog a vállam nagyon nem figyeltem oda hogy lassan haladjak... Folytassam az elejétől szép lassan és helyre jön vagy ne?2013. ápr. 9. 20:01
1/6 poiu válasza:
Ha nem fáj, akkor nem lehet nagy a baj. Látatlanban szerintem folytasd - ne az elejétől - de legyél óvatos. Kerülj minden hirtelen mozdulatot, lassan csinálj mindent. A váll mindig lent és hátul legyen.
2/6 anonim válasza:
szedj arthroxont és a gyógyulás alatt lépj vissza legalább 3 lépést a fekvőnél,meg a kézenállásban fekvőnél.
utóbbi előtt meg nem árt bemelegíteni oldalemelésekkel ezentúl,mert a sima bemelegítés szerintem nem elég ehhez a gyakorlathoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi, csak ugye fekvőnél lefelé engedem magam ropog... és nem akarom hogy rosszabbodjon :(
2013. ápr. 9. 20:44
4/6 A kérdező kommentje:
Értem :) valami bemelegítést írhatnátok, mert olvastam fegyencedzés kettőbe hogy a nyújtás nem igazán jó :( egy két gyakorlatot írhatnátok :)
2013. ápr. 9. 20:45
5/6 poiu válasza:
A statikus nyújtást nem jó az edzéssel kombinálni. A dinamikust lehet - ezt csináltad a suliban, karkörzés stb. Fáj, vagy nem fáj?
6/6 A kérdező kommentje:
mikor megerőltettem nagyon fájt egy napig de aztán elmúlott pihentettem viszont azóta kattog és pihentetés ugyan javít rajta de amint pl egy egyszerű fekvőt megcsinálok már kattog újra .. :(
2013. ápr. 10. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!