Hogy lehetne ihatóvá tenni ezt a fehérje turmixot?
Ám, legyél boldog megcsináltam tejjel és így is krvára habzik. A fele iható, a fele meg vastag HAB.
Én pedig a cikk ellenére továbbra is egy retardált segg leszek, aki tejet fogyaszt és a nyomorult Béla poénok célpontja lesz. Leginkább azért, mert az egész cikk olyan, mintha egy pökhendi alak olvasott volna valamit a kiskegyedben és most neki állt osztani az embereket, hogy milyen profi a témában. Ami érdekesebb lehet, azt meg a végén egy mondattal lerendezte. Hát nem győzött meg.
Ennyi erővel írhatnék egy cikket, hogy víz is tök szar, a hormonjaival meg ilyenekkel, nem? Mindegy.
Egyébként, ha ez is a véleményed, nem tudom miért nem lehet értelmesen leírni, hogy hát pedig az nem jó, miért kell rögtön gúnyolódni az emberen. Lehet ezért van a ti mércétekkel annyi nyomorult segg, aki semmit sem csinál jól, mert ilyen bunkó stílusban oltogatják őket, úgyhogy inkább nem is kérdeznek? A cikk írója elég nagy gyökér lehet.
szerintem én teljesen normálisan leírtam a véleményem. Tovább megyek már vagy 3an leírtuk normálisan hogy nem jó tejjel. Erre te meg itt besértődsz, ne nevettess már!
Egyébként is el vagy tévedve, nekem te azzal nem teszel szivességet ha vízzel iszod. Igazából azt is lesz*rom hogy lepontoztál, és azt mondom igyad csak tejjel továbbra is. Sok sikert. (mellékesen aki a cikket írta az tényleg ért hozzá, a stílusa durva de ez kit érdekel?)
Én sem szimpatizálok a cikk szerzőjének stílusával ill. személyével.
Ettől függetlenül igyekszem tájékozódni a világban és elfogadom a tényeket.
Régen én is sok tejet ittam sajnos, érdekes módon egy tv-ben látott műsor hatására hagytam fel vele végleg.
Nem részletezem, egy sok tejet fogyasztó nőnek különböző gyomorpanaszai voltak, kis kamerával körbenéztek odalent.
A meg nem emésztett tej, ill. alkotóelemei (tejzsír,stb..)
ott rohadt meg a gyomrában, egy undorító trutyit alkotva a gyomor és a belek falán, akadályozva a többi tápanyag emésztését. Ez ott erjedt és bűzlött, majdnem behánytam, amikor mutatták. Minden tejivónak megmutatnám ezt, mondjuk saját magán szemléltetve....
Másik:
Minek iszol turmixokat lány létedre?
Ki mondta, hogy az kell neked?
Sportolóknak készült táplálékkiegészítőkről van szó, már ne is haragudj, de Te nem tűnsz sportolónak a szavaid alapján.
Ugye zsírmentes testtömeg-kilónként 2 gramm napi protein fogyasztása ajánlott.
Neked miért okoz gondot, kajából bevinni 100 gramm proteint? Az nem egy nagy mennyiség. A nagyobb testtömegű sportolóknak ennek a többszöröse kell, erre találták ki a kiegészítőket.
De ők nem is nyavalyognak az íze miatt, és elfogadják hogy vízzel kell inni.
Amit te itt leművelsz, az egy szánalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!