Hogy lehetne ihatóvá tenni ezt a fehérje turmixot?
Figyelt kérdés
Nem a megszokott fehérjémet vettem, gondoltam kipróbálok egy másik ízt. Kár volt, mert eszméletlen szar. Az íze még hagyján, ha gyorsan lehúzom egész iható, de az vele a baj, hogy túl habos lesz. Az adag fele tiszta hab, de nem is tudom mihez hasonlítsam, talán durva sűrű sörhab-szerűség az egész, a különbség az, hogy ez nem esik össze. Háromnegyed órát rohasztottam tegnap a konyhapulton, és csak egy kicsit tottyadt össze, de akkor is ott volt. Rendesen kanállal kellene enni, mert szinte nem is iható a hab része. És ennek a habnak van okádék íze. Főleg, hogy nem tudom gyorsan meginni. Lehet beletenni valamit, hogy vagy ne legyen ilyen hab-szar a fél adag, vagy tűrhető íz jöjjön ki belőle? Elvileg a világ legfinomabb fehérje turmixa, valódi gyümölcsös ízzel...meggy-joghurt na ja. Hab-szar... :S2009. szept. 22. 15:51
1/14 anonim válasza:
ne turmixal vagy botmixerrel keverd hanem shaker vagy kézi keverő . a gépek nagyon felhabosítják(tapasztalat).Az íze... Hát az ízét elkell viselni...:)
nekem is volt ilyen közel 8kg-os kiszerelés ...:D:D azt mire belapátoltam azzal a szörnyű ízével...:S:S
2/14 anonim válasza:
én egyszer egy 5 kilós epreset toltam be, azóta max nyersen eszem epret. A csokis a legjobb, mert azt nem lehet megunni.
Te meg ne géppel turmixold hanem shakerrel és akkor nem fog felhabosodni
3/14 A kérdező kommentje:
shakerrel csinálom. Tej, por ráz-ráz-ráz és ez a hab-szar lesz belőle... A többi fajta nem volt ilyen. Habos volt, de nem ilyen cukrászipari műremek habot produkált...
2009. szept. 22. 16:25
4/14 A kérdező kommentje:
Öt adagot ittam meg eddig belőle. Hál Istennek, csak 29 van benne. Rágondolok, hogy ma is ezt kellene innom és ideges leszek...
2009. szept. 22. 16:26
5/14 anonim válasza:
Teeeeej?
Nemár!
Ez most komoly?
Szoktál legelni is a réten?
:-)
6/14 anonim válasza:
ne az íze miatt idd...és ne tejjel, hanem vízzel. még rosszabb lesz az íze, de gyorsan lehúzod, nincs vele baj :).
7/14 anonim válasza:
a tej a macskáknak való, férfi ember vízzel issza a turmixot :)
8/14 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Egyébként mindre az van írva, hogy tej/víz.
2009. szept. 23. 00:36
9/14 A kérdező kommentje:
Egyébként, mint írtam, nem az íze miatt iszom, az másodlagos, a folyékony részét megiszom, az még el is megy, ha hangulatban vagyok kifejezetten kellemes, azzal van a baj, hogy a fele hab-szar lesz, és mivel krva szar íze van a hab-szar résznek, inni gyorsan meg nem lehet, mert egyáltalán nem folyékony, nincs gyomrom elkanalazgatni...Így fél adag levándorol a lefolyóba.
2009. szept. 23. 00:38
10/14 anonim válasza:
attól még hogy nő vagy ihatod vízzel. Nem véletlenül nem tejjel isszuk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!