Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki segitsen?

Maxwell90 kérdése:

Valaki segitsen?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok kb 3 hónapja járok heti 3-4-szer edzőterembe és most kezdtem el a calisthenics edzést+ futni

étrend az olyan hogy edzésnapon csirkemell(sütve),tojás,brutal gainer-el,meg rizs v sültkrumpli.

63kg vagyok 173 cm magas,34-35 körüli karral és olyan 94 es mellel körülbelül ,68 kg-ig elszeretnég(izom ból) még majd menni,de a hasamról szeretném ledolgozni a fölösleget futni szoktam de nem megy valami jól a zsirégetés nem jelentős csak szeretnék lapos hasat.

elfog fogyni a brutal gainer és nemtudom hogy fehérjét vegyek vagy még tömegnővelőt.szerintetek?

2013. ápr. 7. 09:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ezt meg hogy??

Fogyáshoz brutal gainer?? Meg mi az, hogy meg még tömegnövelő. A brutal gainer az eleve tömegnövelő, qrvára nem zsírvesztéshez kellene alkalmazni. Azt is hogy képzelted, hogy egyszerre izmot növelsz és zsírt adsz le? Na azt pont nem megy egyszerre! Ugyanis különböző étrend kell hozzá:

Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

Tehát szálkásító diéta kell neked a zsírvesztéshez, anélkül futhatsz bármennyit, nem fogsz megfelelő eredményt elérni. És hagyd ilyenkor a tömegnövelőket.

2013. ápr. 7. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!