Valaki segítsen, nem értek hozzá! Futócipőt szeretnék venni! A Deichmann-ban is kaphatók jók vagy inkább máshol vegyek?
Nincs rá sok pénzem sajnos, ezért gondoltam, hogy a Deichmann-ban veszek. Ez a választék:
Még felül rá kell menni, hogy futócipők és kiadja az összeset.
Melyiket ajánlanátok?
Így ránézésre, kipróbálás nélkül nem biztos, hogy meg lehet ítélni. De ha mégis, akkor sajnos rossz hírem van, ezekből is csak a legdrágábbak tűnnek elfogadhatónak, azok, amiknél a futócipő jelzés van. A többivel az a baj, hogy nem elég masszívak, aminek az a következménye, hogy ha futásra használod őket, hamar tönkremennek, és ami még nagyobb baj, a lábad is tönkremegy, mert nem védi a cipő eléggé az ütődésektől.
A drágább deichmannos cipőkkel egy árban, vagy pár ezer ft-tal drágábban már profi futócipőket is vehetsz. Én a Sauconyra esküszöm. Nem kell a legdrágábbat választani, akciós, vagy kifutó modellek közt a 15-20 ezres cipők is nagyon jók, és ezek a cipők biztosan direkt futásra készültek. Budán a Szentendrei úton van mintaboltjuk, ott kapható a legtöbb modell, és ha nem vagy biztos benne, hogy melyik cipő lenne neked a legjobb, az eladók értenek hozzá és tudnak segíteni.
elsőre jó szerintem a dekatlonos kalenji.
5ropi.
olvasd el a véleményeket is róla a lap végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!