Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok futócipőt ajánlani?

Tudnátok futócipőt ajánlani?

Figyelt kérdés
Olyat keresek,ami betonra és futópadra is jó. Reebok runtone-t néztem neten,de Frankfurtban már 5 sportboltot is megnéztem,hogy feltudjam próbálni megvétel előtt,de sehol sincs. Az egyik helyen mondták,hogy nem is lesz,mert a reebok egyre jobban szorul ki az europai piacról,csak az usaban fog forgalmazni. A kérdés,hogy e helyett milyet vegyek? Kb 60-70 euroig (20.000ft) szánok rá. Kérnék márkanevet és pontos cipőmegnevezést,hogy nektek mi vált be. Csak annyi,hogy pl adidas sokat nem segít. Kb 30-50 percet futokegyszerre,emelkedőn,lejtőn,síkon egyaránt. Lány vagyok,60 kg körülbelül.Köszi
2013. febr. 24. 00:57
 1/2 NagyonGonosz ***** válasza:

A Nike Air Pegasus +28- at tudom ajánlani, de az drágább.

A Saucony cipők is nagyon jók és olcsóbbak.

2013. febr. 24. 01:22
 2/2 anonim válasza:
Nekem a NIKE Air Alvord nagyon bejött.Árban megfelel a te kritériumodnak.Nekem konkrétan Alvord 8-asom van,de a mostani legújabbak az Alvord 10-esek.A kinézete nem a legszebb,de ez ne ez alapján ítélj!Amit tudni kell róla,hogy inkább terepen való futásra tervezték.Én aszfalton,betonon,földúton próbáltam.Hogy futópadon hogyan funkcionál,nem tudom,de szerintem nem lesz vele gond.Nagyon jó cipő.A funkció a lényeg.És arra 100%-osan megfelel.Csak ajánlani tudom.
2013. febr. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!