Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eddző szerűség kéne. Vagy mi?...

Eddző szerűség kéne. Vagy mi? Valaki segítsen.

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérni valakitől.. Aki szivesen segítene nekem. Hogy pl naponta feljönne netre.. És elmondaná nekem hogy mit csináljak.. Meg mit ne csináljak. Jól szeretnék kinézni.. (izmosodni) de van rajtam felesleg.. Szoval gondolom fogynom is kéne. Magyarul azt szeretném kérni hogy aki tudna nekem.segíteni. Az irhatna egy msn cimet.. Vagy akármit. És megírná nekem hogy naponta. Mennyit egyek.. És mit, és mennyit eddzek.. Nagyon megköszönném. Nem lenne nagy dolog.

2013. jan. 18. 02:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
nem lenne nagy dolog? akkor ha felkeltél akkor olvasd el még egyszer... egy személyi edzõ ezért havi sokezret kér te meg csak ugy egy idegent kérsz fel hogy minden nap álljon a rendelkezésedre de ez még szerinted nen is lenne nagy dolog...
2013. jan. 18. 05:03
 2/17 anonim ***** válasza:
szerintem tömegesen fognak jelentkezni
2013. jan. 18. 05:04
 3/17 anonim ***** válasza:
De igen ez nagy dolog. Ha azt akarod hogy valaki napi szinten foglalkozzon veled akkor igenis keress fel egy szakembert és FIZESS neki. Mert ezt ingyen nem várhatod el senkitől.
2013. jan. 18. 06:41
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha meg nem akarsz fizetni akkor a neten rengeteg elpre összeállított menüt találsz étkezéshet... plusz edzőgyakorlatokat sem nehéz kigooglezni.
2013. jan. 18. 06:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha néha van kérdésed, akkor itt megkérdezheted, tudunk segíteni, de mindennapos msn-es beszélgetés azért az tényleg durva lenne. :)
2013. jan. 18. 07:10
 6/17 anonim ***** válasza:
Neten találsz jó étrendeket (tömegnövelő/szálkásító), edzésterveket, stb. Nézegsd az ide kiírt kérdéseket, olvasd a válaszokat, sokat tanulhatsz más kérdéséből is. Ezek után, ha bármi kérdésed van, kiírod, szívesen válaszolunk rá, de senki nem fog veled napi x órát a gép előtt ülni, és elmondani, mit csinálj. Egyedül is menni fog, másnak is sikerült már. :) Hajrá!
2013. jan. 18. 10:47
 7/17 kovpet ***** válasza:

Heti 4 alkalmat vállalok: fogyni akarsz? Fuss vagy szobabicajozz heti 4x egy órát. Közben meg minek chatelni? :)

A többi részét meg a web vállalja: [link]

2013. jan. 18. 12:24
 8/17 A kérdező kommentje:
Félreértettétek.. ez kb csak napi 5 perc. odaül valaki és leírja nekem h mit csináljak aznap pl odabassza h egész nap fussak de persze azért normálisan, kicsit részletesebben h mit csináljak. mer úgyérzem h ha pl valaki ezt megmondaná, akkor 1000% h több kedvem lenne megcsinálni amiket mond. és akármit megcsinálnék. egyébként heti 4-5 alkalommal 40 percet futok + eddzek pénteken meg hétfőn. de mostmár majdnem naponta
2013. jan. 18. 22:07
 9/17 A kérdező kommentje:
Persze. füzetnék szakembernek h mondja meg stb.. de marhára nincs rá pénz.. az a baj. csak azt gondoltam, hogy akinek van napi pár perce, és nem tud vele mit kezdeni az esetleg szivesen segítene. bár lehet h hülyeség..:/
2013. jan. 18. 22:09
 10/17 kovpet ***** válasza:
Túlparázod. Szobabicajozol 3x, meg edzel párszor egy héten és jó lesz. A kaja egyébként is fontosabb.
2013. jan. 18. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!