Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eddző szerűség kéne. Vagy mi?...

Eddző szerűség kéne. Vagy mi? Valaki segítsen.

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérni valakitől.. Aki szivesen segítene nekem. Hogy pl naponta feljönne netre.. És elmondaná nekem hogy mit csináljak.. Meg mit ne csináljak. Jól szeretnék kinézni.. (izmosodni) de van rajtam felesleg.. Szoval gondolom fogynom is kéne. Magyarul azt szeretném kérni hogy aki tudna nekem.segíteni. Az irhatna egy msn cimet.. Vagy akármit. És megírná nekem hogy naponta. Mennyit egyek.. És mit, és mennyit eddzek.. Nagyon megköszönném. Nem lenne nagy dolog.

2013. jan. 18. 02:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De egyszerüen alig látok magamon változást.. pedig nem vagyok lusta.. edzek, meg futok is, naponta. és minnél hamarabb jól szeretnék kinézni..
2013. jan. 18. 22:40
 12/17 kovpet ***** válasza:
A kajára figyelsz?
2013. jan. 18. 23:10
 13/17 A kérdező kommentje:
háát, igazából nemtudom h miket kéne ennem, azt eszem ami van..
2013. jan. 18. 23:57
 14/17 anonim ***** válasza:

De pont a kaja a leglényegesebb!! Akkor hiába írnánk le, hogy mit csinálj, ha nem jól kajálsz, akkor cseszheted. Ezt kellene rendbe tenni és fejlődnél.

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2013. jan. 19. 06:58
 15/17 A kérdező kommentje:
De én nem tudom megtenni hogy ilyeneket eszek h pl scsirekemell filé. vagy eggyátalán csirekemell..
2013. jan. 19. 10:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor csirkecomb legyen. Ennél olcsóbb fehérjeforrás nincs, ha grammra megnézed. Ha nincs tápanyag, nincs fejlődés!
2013. jan. 19. 14:10
 17/17 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!