Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nyárig kockás has?

Nyárig kockás has?

Figyelt kérdés
sziasztok!:D ha majdnem napi rendszerességgel végzek különböző hasizomgyakorlatokat és egy héten belül 6 napra van kidolgozott futó edzésprogramom, nyárig lehet kockás a hasam? nem nagyon van rajtam fölösleg és négy kocka eléggé látszik is már, de szeretnék egy jobb alakot
2013. ápr. 6. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez esetben rendes edzés kell:

Lábemelés földön/ferde padon/függeszekdve, hajlytott vagy nyújtott lábbal: 2x20-25

Felülés római=ferde padon/függőcipővel/vagy hasprés: 2x20-30

Törzshajlítás egykezes súlyzóval ( [link] 1-2x30-40 (mindkét oldalra) VAGY törzsfordítás: 2x30-40

Egykezes könyöktámasz:1xmax( [link]

"Heti 2-3 has edzés elég, izomlázra nem edzünk.

És használj bátran láb súlyokat, vagy mellkasra tett súlyokat a gyakorlatok közben! És ez alatt tömegnövelő étrendet javaslok, majd ha azt akarod hogy jobban látszanak, leszálkásítasz. És még picit ide tartozó megjegyzés: Ha minden izomcsoportra gyúrsz, akkor sokkal jobban fognak fejlődni egyben. Szerintem töltsd le a fegyencedzést, és csinálj az ott leírt gyakorlatokból is, heti 1-2x edz egy izomcsoportra!"

+ az étrendedből zárd ki a baromságokat: cukor, sót mértékkel, édességek, liszt, és SOK VIZET IGYÁL!

2013. ápr. 6. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
a tömegnövelő étrendet mégse(hagyd figyelmen kívül azt a mondatot) Vagyis hát egyél sok fehérjét, de a ch-t mértékkel, hogy ne hízz, mert nyárig nehéz lenne leszálkásítani meg tömeget növelni.
2013. ápr. 6. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Felejtsd el, hogy a hasazástól meg az egyéb baromságoktól lesz lapos és kockás a hasad, mert helyi zsírégetés nincs!

Diéta kell és aerob edzés.

Ha nincs rajtad sok zsír akkor az jó, de ez elég lassú folyamat. Heti 0,5-1kg fogyás a célszerű.

Én is 5 hete kezdtem a diétát, ilyen volt előtte:

[link]

És 5 hét után így néz ki a dolog, de persze még messze a cél:

[link]

2013. ápr. 6. 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:
A hasazás az baromság..hát ok :)
2013. ápr. 6. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy csak az izmaid fejleszti, mint bármely más edzés. De a zsír nem ég le róla. Viszont a zsír alatt szép izmos leszel. Onnantól már csak a zsírt kell lepucolni viszont.
2013. ápr. 6. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor sem hülyeség a hasazás. Sok hasazással el lehet érni azt a szintet, hogy simán, ellazított állapotban is kirajzolódjanak a kockák fél centi zsírral felettük. Illetve a kérdező azt írta, nem igen van rajta felesleg, így sztem ink izomépítéssel foglalkozzon, hiába diétázik, kevés edzéstől kicsik maradnak a kockák. Edzeni kell, és közben figyelni kell az étrendre.
2013. ápr. 6. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Jól van okoska, hasazz akkor, de előtte nézd meg ezt 20:20-tól:

[link]

2013. ápr. 6. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:
És ki a pics@ mondta hogy leég a zsír a hasazástól? Illetve az a gép amivel forog az sokat nem ér, és amúgy meg mi a baj a felüléssel, meg a lábemeléssel??? A lábemelés és felülés igenis jól megdolgoztatja a hasat. De igazából az a gond, hogy mindenki folyton ezt mondogatja, hogy diéta diéta diéta (a kockahashoz), aztán jön a sok kérdés, hogy miért nem kockás a hasa mikor full szálka?! Hát azért, mert önmagában a zsírtalanság sem elég, és a hasazás csak szerencsés alkattal elég (pl. arra következtetek hogy a kérdező szerencsés alkat, bár nem tudom mi neki az a kevés fölösleg, hány centi...).
2013. ápr. 6. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem. Azért nem kockás a has, mert van rajta zsír. A fogyatékosoknak van egy pár kategóriája:

- Nem növök, pedig sokat eszem (nem, nem eszik sokat)

- Szálkás vagyok de nincs kockahasam (nem, nem vagy szálkás)

Részemről itt befejeztem. Alapvetően mindenkinek kockás a hasa a zsír/víz alatt. Ha edzed az izmot, akkor barázdáltabb lesz, nagyobbak lesznek az izmaid, de b@szhatod amég zsír fedi.

2013. ápr. 6. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:
de nemmindegy b@szki hogy 3 centi zsir vagy negyed centi...
2013. ápr. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!