Nyárig kockás has?
Ez esetben rendes edzés kell:
Lábemelés földön/ferde padon/függeszekdve, hajlytott vagy nyújtott lábbal: 2x20-25
Felülés római=ferde padon/függőcipővel/vagy hasprés: 2x20-30
Törzshajlítás egykezes súlyzóval ( [link] 1-2x30-40 (mindkét oldalra) VAGY törzsfordítás: 2x30-40
Egykezes könyöktámasz:1xmax( [link]
"Heti 2-3 has edzés elég, izomlázra nem edzünk.
És használj bátran láb súlyokat, vagy mellkasra tett súlyokat a gyakorlatok közben! És ez alatt tömegnövelő étrendet javaslok, majd ha azt akarod hogy jobban látszanak, leszálkásítasz. És még picit ide tartozó megjegyzés: Ha minden izomcsoportra gyúrsz, akkor sokkal jobban fognak fejlődni egyben. Szerintem töltsd le a fegyencedzést, és csinálj az ott leírt gyakorlatokból is, heti 1-2x edz egy izomcsoportra!"
+ az étrendedből zárd ki a baromságokat: cukor, sót mértékkel, édességek, liszt, és SOK VIZET IGYÁL!
Felejtsd el, hogy a hasazástól meg az egyéb baromságoktól lesz lapos és kockás a hasad, mert helyi zsírégetés nincs!
Diéta kell és aerob edzés.
Ha nincs rajtad sok zsír akkor az jó, de ez elég lassú folyamat. Heti 0,5-1kg fogyás a célszerű.
Én is 5 hete kezdtem a diétát, ilyen volt előtte:
És 5 hét után így néz ki a dolog, de persze még messze a cél:
Nem. Azért nem kockás a has, mert van rajta zsír. A fogyatékosoknak van egy pár kategóriája:
- Nem növök, pedig sokat eszem (nem, nem eszik sokat)
- Szálkás vagyok de nincs kockahasam (nem, nem vagy szálkás)
Részemről itt befejeztem. Alapvetően mindenkinek kockás a hasa a zsír/víz alatt. Ha edzed az izmot, akkor barázdáltabb lesz, nagyobbak lesznek az izmaid, de b@szhatod amég zsír fedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!