Kondi utáni izületi fájdalom?
Figyelt kérdés
Nem régóta edzek, minden edzés előtt bemelegítek, edzés után nyújtok, viszont pár hete azt vettem észre, hogy a térdem, a könyököm, a csuklóm fáj. Nem folyamatosan, hanem bizonyos mozdulatoknál érzem. Mit kell csinálni vele? Eléggé aggaszt. (18 vagyok)2013. ápr. 5. 17:35
1/2 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg izület védőt szedni, a gyakorlatok szabályos elvégzése mellett elvileg jónak kell lennie.
Ha nem válik be, akkor próbálj ki csukló bandázst, térd bandázst, erőemelő övet.
2/2 anonim válasza:
Amikor valaki elkezd edzeni az első 6-8hétnek ráhangolódásnak kéne lennie, kis súlyokkal, kontrolláltan végrehajtva hogy az izületek megerősödjenek a feladathoz.
Ha újrakezdem én köredzéseket fogok csinálni és főleg alapgyakorlatokat. Próbálj minél szabályosabban edzeni, igyál rengeteg vizet, szedj multivitamint és esetleg válassz valamilyen dinamikus kiegészítő sportot (mittudomén falmászás) ez mind jót tesz az izületeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!