Ez az étrend, edzés fog működni?
~175kg 17 éves és 94kg vagyok, fiú és szeretnék leadni 20 kilót
állítottam egy étrendet és egy edzéstervet, amit pár napja követek, de nem tudom mennyire működőképe:
Hétfő: edzés
Kedd: edzés
Szerda:pihenőnap
Csütörtök: edzés
Péntek: edzés
Szombat: pihenőnap / biciklizés
Vasárnap: edzés
Edzésterv:
//10 perc nyújtás,bemelegítés előtte(szerintem jót tesz)
ugyanez a végén//
zárt és széles fekvőtámasz 1x10 ha nem megy akkor térdelős
1x30
felülés 1x20
guggolás 1x20
hegymászó kb. 2 percig (Spartacus edzéstervben találtam)
az egész újra 3x-4x
Étrend:
Reggeli:
Ha nagyon nem bírom ki, akkor max egy keksz vagy valami, de semmi több édesség, tojáslepény, tojás v. bundáskenyér, egy tea(kevés cukorral vagy anélkül).
Tízórai:
Általában semmi, de ha valami mégis, akkor max egy sajtosrúd vagy valami, de lehetőleg max alma.
Ebéd:
Rizsa(fehér...utálom a barnát), esetleg valami leves kevés tésztával, rizsa mellé zöldség, vagy valami egyéb...esetleg tojás.Bármit eszek max 1 tányérral.
Vacsora:
este hat után semmi evés, előtte párolt/főtt zöldség
a drágább étrendeket kénytelen vagyok kerülni, így ezt csináltam magamnak, rizsa és abból készültek a kedvenc ételeim/csemegéim ezért próbálok ellenállni
Csak majdnem olyan drágák mint a hús vagy belsőségek, viszont ehhez képest meg nem jók (lektin tartalmuk miatt számunkra nem jó ételek rendszeres fogyasztásra).
Rizs úgyis megy, ha arra marad pénz :D
Jobb mint a kenyér!
Tekerni lehet minden nap.
Futni a csajok menjenek, mondjuk bele is sántulnak, de ha ennyi eszük van akkor nem igazán kár értük. Valamire még jók lesznek fájó térdekkel is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!