Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Üdv! Testépítők kellene egy...

Üdv! Testépítők kellene egy kis segítség! Többi lent?

Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok, szeretnék fogyni illetve izmosodni!Hétfőn,Kedden,csütörtökön,pénteken és néha szombaton is járok edzeni.Ha ezt az étrendet követem: [link] és ezt a fehérjét iszom edzés után [link] akkor 1 év múlva jól fogok szerintetek ki nézni?Ja és kajakozom de ilyenkor alapozunk az abból áll hogy istentelenül sokat futunk és kondizunk!Előre is kösz!

2013. ápr. 1. 21:55
 1/10 Lipton. ***** válasza:

egyszerre nem tudsz fogyni és zsírt leadni naturálban nem fog sikerülni mind a két folyamatnak más a tápanyagszükséglete, el kell dönteni mi a fontosabb

ha kevés zsír van rajtad akkor mehet a tömegelés

2013. ápr. 1. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
fogyást és izmosodást akart írni az előttem szóló, szóval a kettő együtt nem megy, viszont ha fogyás alatt edzel, attól még szebbek tónusosabbak lesznek az izmaid, még ha nem is nőnek, mintha nem edzenél, csak diétáznál.
2013. ápr. 1. 22:13
 3/10 A kérdező kommentje:
De ha ezt csinálom amit fent leírtam akkor azzal mit fogok elérni?
2013. ápr. 1. 22:17
 4/10 Lipton. ***** válasza:
jujj, tényleg elírtam, elnézést :D
2013. ápr. 1. 22:21
 5/10 Oláh Richárd válasza:
Az étrend jó. A fehérje jó, és az előttem kommentelőknek igaza van nem tudod a kettőt egyszerre csinálni. Itt neked kell tükör elé állnod és el dönteni, hogy elsőnek fogyni akarsz-e vagy izmot felszedni. Kíváncsiságból meg kérdezhetném a magasságodat és a súlyodat? :-)
2013. ápr. 2. 02:31
 6/10 A kérdező kommentje:
170cm magas vagyok és 69kg mondjuk a súlyom fura mert az osztálytársam 160 és ugyan olyan nehéz mint én de nagyon dagadt oltásnál azt mondták neki korosan el van hízva na viszont én nem vagyok "kövér" 14%-os a testzsír százalékom az állítólag az egészséges kategóriába vagyok.
2013. ápr. 2. 09:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Na de ha ezt csinálom nyár végéig akkor hogy fogok kinézni?ja és nem értem hogy mért nem lehet fogyni és izmosodni?Amióta a fradiba járok sokat fogytam és izmosodtam .
2013. ápr. 2. 09:50
 8/10 anonim ***** válasza:
a szervezeted az elfogyasztott élelmiszerbõl építi az izomzatod, amennyiben kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor az izmaidnak sincs mibõl építkezniük, így nem is izmosodhatsz, persze az elején, bizonyos mértékû izmosodás elképzelhetõ de az nem lesz számottevõ.
2013. ápr. 2. 11:32
 9/10 Oláh Richárd válasza:
Szerintem ne fogyózz, legalábbis nincs szükséged rá én azt mondom. te nem vagy kövér, hogy fogyóznod kéne. Kondizz, izmosodj ezt az étrendet csináld mert ez jó meg a fehérje is jó hozzá. Sok szerencsét! Ha nagyon rá állsz arra amit el akarsz érni, akkor sikerülni fog. :-)
2013. ápr. 2. 18:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy kérdezem hogy látszodni fognak e kockáim mert ha megnyomom a hasam akkor nagyon is érzem mert sokat gyúrunk hasra de sajnos van a hasamon 2cm zsír :'( és ezért nem látszik szal ha ezt az étrendet csinálom ezzel a fehérjével a sok edzéssel akkor le fog menni a hasamról a zsír? Ja amugy átlagosan mindig 15 kmt futunk
2013. ápr. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!