Ez az étrend, edzés fog működni?
~175kg 17 éves és 94kg vagyok, fiú és szeretnék leadni 20 kilót
állítottam egy étrendet és egy edzéstervet, amit pár napja követek, de nem tudom mennyire működőképe:
Hétfő: edzés
Kedd: edzés
Szerda:pihenőnap
Csütörtök: edzés
Péntek: edzés
Szombat: pihenőnap / biciklizés
Vasárnap: edzés
Edzésterv:
//10 perc nyújtás,bemelegítés előtte(szerintem jót tesz)
ugyanez a végén//
zárt és széles fekvőtámasz 1x10 ha nem megy akkor térdelős
1x30
felülés 1x20
guggolás 1x20
hegymászó kb. 2 percig (Spartacus edzéstervben találtam)
az egész újra 3x-4x
Étrend:
Reggeli:
Ha nagyon nem bírom ki, akkor max egy keksz vagy valami, de semmi több édesség, tojáslepény, tojás v. bundáskenyér, egy tea(kevés cukorral vagy anélkül).
Tízórai:
Általában semmi, de ha valami mégis, akkor max egy sajtosrúd vagy valami, de lehetőleg max alma.
Ebéd:
Rizsa(fehér...utálom a barnát), esetleg valami leves kevés tésztával, rizsa mellé zöldség, vagy valami egyéb...esetleg tojás.Bármit eszek max 1 tányérral.
Vacsora:
este hat után semmi evés, előtte párolt/főtt zöldség
a drágább étrendeket kénytelen vagyok kerülni, így ezt csináltam magamnak, rizsa és abból készültek a kedvenc ételeim/csemegéim ezért próbálok ellenállni
Ez rossz! Mikor fekszel este 8-kor? Vagy miért nem eszel 6 után ?
reggeli: 5 tojásfehérje + 30g zabpehely,
2. étkezés: teljes kiőrlésű kifli + alma
3. 50g rizs+100g zöldség+150gcsirkemellfilé
4. ugyan ez
5. 250 g sovány túró
Edzésnapokon szoktam még enni egy tonhalkonzervet.
Próbálom tartani 3 óránkénti étkezést.
Heti 3x járok kondi terembe, mert súlyzós edzés kell, sajnos amiket te csinálsz közelébe nincs annak, ezek mellett naponta 60perc szobabiciklizés, normál tempóban, nem az a lényeg, hogy minél jobban kifulladj, egyáltalán nem.
Én eddig 10kg-t fogytam 3 hónap alatt. Tudom egyáltalán nem tökéletes az étkezésem (kevés a fehérje), illetve rengetegszer "bűnöztem", hagytam ki edzést, volt olyan hogy 1 hétig nem is követtem az étrendemet, de ezektől eltekintve, szerintem nem rossz az eredményem.
nem tudok csirkemellfilékre és konditermekre költeni...
saját testsúllyal való edzést szeretnék
Edzésnél 1-1 szériákat írtál le, na ezeket kéne ismételni többször. Ha szabályosan végzed, akkor a fekvőtámaszból nem kell 1x10, lehet egyszerre csak 4-6, de ebből legalább 4 kanyart csinálj (a többiből is).
Majdnem nagyon rosszul ennél, tudom hogy a kekszek és a barja lisztes dolgok divatja van, ettől még ha van pénzetek zöldségekre és húsokra, akkor ezeket kell enni és nem kekszeket, bundásKENYERET, sajtos rudat meg rizst. A vacsora párolt zöldséged értelmes, mehetne egész nap, tojással, hússal, hallal..
A zöldség egyébként nem drágább mint a kenyér vagy a rizs (nem sokkal drágább) de nagyságrendekkel minőségibb.
Igazából ennyin lehet változtatni, hasznosabb edzés és a lehetőségekhez mérten ésszerű táplálkozás. No a kekszes vagy kenyeres reggeli ritkán ilyen (de a zabos is, mielőtt azt írnád :)
"nem testépítésre hajtok, csak legyen egy valamennyire emberinek, normális fiú alkatúnak mondható testem és egészségesebb életmód"
Ezért kellene rendesen enned. 6 után is egyél, csak ne szénhidrátot. Meg amúgy is, a fehérjebeviteled iszonyat kevés, a fehér lisztet meg felejtsd el (sajtosrúd).
akkor a kenyér az kilőve
nincs nagyon sok pénz...a kekszet azt úgy értettem, HA van akkor de mostanában akár hol kínálnak édességgel elutasítom :)
hal meg ilyenek az húzos, rizsből próbálok kevesebbet enni, zöldséget meg ha van eszek így is úgy is mert szeretem, akkor eszek majd 6 után is, eszek párolt zöldséget, tojást is szeretem szerencsére...csak annak is emelgették az árát az elmúlt időkben:/
am akkor ha jól értettem, főleg tojás, zöldség, hal, esetenként hús ... amikor ezekből legalábbis van, akkor mindenképp
előző előtti válaszoló, akkor fekvőből elég kevesebb, de többször ismételve
köszönöm a válaszokat, most megyek, 5 vannak az edzések és ma nincs pihenőnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!