Edzesterv osszeallitasaban segitene valaki?
Holnap segitek neked csak most doglesido van
Ja meg melo/ suli is...
Ha hazaertem segitek
Mell izomra: Fekvőtámasz, egykezessel fekvenyomás, tárogatás, vízszintesen, de ha meg tudod oldani, döntve is érdemes lenne.
Tricepszre: Tolóckodás 2 szék közt mondjuk, lórúgás egykezes súllyal, szintén egykezessel tricepsznyújtás fej fölött, 1-2 kézzel is lehet.
Bicepszre: Koncentrált bicepsz, állva váltott karral, kalapácsolás
Hátizom: Törzsemelés, Döntött törzsű evezést csinálhatsz egykezesekkel is, vagy ágy szélén fűrészelést, esetleg ha van olyan széked, padod, amivel T-padot tudsz imitálni, hason fekve a föld felöl magad felé húzva a súlyokat :)
Váll: Előreemelés, oldalraemelés, fej fölé nyomás, döntött törzsű emelés a váll hátsó részére
Láb: ehhez nincs túl nagy fantáziám, én a kábeles gépeket szoktam használni, meg futok, de mondjuk guggolást otthon is tudsz csinálni.
Has: felülés, lábfelhúzás váltva, egyszerre
Csuklya: Vállvonogatás súlyzókkal a kezedben
Hirtelen ezek a gyakorlatok jutottak eszembe amiket otthon meg tudsz így valósítani. De nem vagyok személyi edző, nem tudom milyen edzéstervet ajánljak neked, többféle is van, egésztestes, 2-2 izomcsoport naponta. Heti 3-4 edzés elég, kell az izmoknak regenerálódási idő.
Mell: fekvőtámasz, tárogatás, áthúzás, tolódzkodás.
Hát: húzódzkodás: egykezes evezés, evezés két egykezessel egyszerre mintha rúddal végeznéd. Kell még az alsó hátizmokra hiperhajlítás.
Váll: oldalemelés, vállból nyomás ülve, oldalemelés döntött törzzsel.
Csuklya: vállvonogatás 2 egykezessel.
Bicepsz: állva beforgatós bicepsz, kalapács, koncentrált bic.
Tricepsz: szűk tartású fekvőtámasz, ülve tarkóhoz engedés egy kézzel, lórugás, fekve két egykezessel fül mellé engedés, hátsó támaszos tolódzkodás.
Láb: guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, egylábas vádli állva.
Has: hasprés, lábemelés függeszkedve.
Kezdésnek heti 3 napos teljes testes menjen 2 hónapig. Minden izomcsoportra legyen 1-1 gyakorlat, gyakorlatonként 3 sorozat,sorozatonként 8-12 ismétléssel.
Csuklyánál mehet 15-ös ismétlés és vádli-hasnál is 15-20-as.
fu ez igen jo:)
koszonom!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!