Mennyire fontos hogy egy Kreatin-monohidrát mikronizált legyen?
Figyelt kérdés
Többen is mondták már, hogy szinte észrevehetetlen a különbség feloldódásban2013. ápr. 1. 20:31
1/11 anonim válasza:
Ha kicsit tovább rázod és feloldódik rendesen onnantól ugyan az!
2/11 Dogmatix91 válasza:
egyik sem oldódik rendesen :D Állítólag langyos vízben feloldódik, de langyos vizet nem fogok inni, inkább betolom kanállal és ráiszom a kellő mennyiséget.
3/11 poiu válasza:
Meleg teával kifejezetten kellemes :-)
4/11 anonim válasza:
Nem kell az ízzel és az oldódással foglalkozni!
Lenyomatod és kész !
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Szóval akkor ha mondjuk tudok venni olcsóbban 4ezer FT/kilóért simát, és 7000FT/KG-ért mikronizáltat akkor érdemesebb a simát venni?
2013. ápr. 1. 21:10
6/11 Dogmatix91 válasza:
Első kúrának tökéletes lesz a sima egyszerű monohidrát szerintem. De ha nincs jobb helye annak a 3000Ft nak akkor vehetsz mikronizáltat is, bár nem hiszem, hogy túl nagy különbség lenne.
7/11 A kérdező kommentje:
Rendben, elsőnek? És ha levezettem ezt a kúrát, esetleg majd mégegyet, utána érdemes váltani más fajta kreatinra, vagy ha bevállt akkor maradjon a sima monohidrát?
2013. ápr. 1. 21:24
8/11 Dogmatix91 válasza:
Ha bevált akkor nem kell változtatni. Valakinek nem használ a monohidrát, de azért ez elég elenyésző szerintem. Ha normálisan használja valaki akkor jön erő meg tömeg is, vizesedés nélkül. [link]
9/11 poiu válasza:
Utánanéztem, mert engem is érdekel. Oldott állapotban is sokáig eláll. Semleges pH-n akár 3 napig, erősen savas közegben 1 nap alatt már 10% bonlik, de 8 órán belül csak 1-2%, tehát semmi. Magyarán nyugodtan bekeverheted magadnak reggel, ihatod edzés után, addigra feloldódik magától.
10/11 Dogmatix91 válasza:
Ezt mondjuk jó tudni, mert mindenhonnan azt hallani, hogy nem jó állni hagyni a kreatint. Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!