Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sulyzos edzes utan mennyire...

Sulyzos edzes utan mennyire (cm) vannak. Ill. lehetnek megduzzadva az izmok, es hany napig tart ez?

Figyelt kérdés
2 honapja kezdtem el a sulyzos edest.

2013. ápr. 1. 12:41
 1/8 dirtboy ***** válasza:

bedurranásnak hívják és mértéke több dologtól függ nem mindig egyforma,cm ben nem lehet megadni.

az edzés idejéig és utána még pár percig tart nem pedig napokig.

szóval csak egy ideiglenes állapot nem jelenti azt hogy annyival nagyobb lett az izom csupán csak vérrel telítődött.

2013. ápr. 1. 13:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Ertem, koszi. Lany vagyok, es ugy erzem, nem eleg gyors dieta mellett sem a fogyas, es edzesek utan faj es mitha nagyobb lennek. Aztan lehet csak bekepzelem, vagy turelmetlen vagyok. Pedig latom, hogy van valtozas, csak en gyorsabban szeretnem. Es a normalis, hogy a bal combomban a forgo faj ? Elfog ez mulni?
2013. ápr. 1. 13:55
 3/8 dirtboy ***** válasza:
semmilyen fájdalom nem normális,az a normális ha semmid nem fáj.
2013. ápr. 1. 13:57
 4/8 A kérdező kommentje:
:S
2013. ápr. 1. 13:59
 5/8 davvv11 ***** válasza:

Ezt Te komolyan gondolod? Ha nem érzed minek edzel? Tuti szabálytalanul csinálod ha azt se érzed hogy mikor vagy bedurranva, mikor nagy a vérbőség az adott izmodba.....

Drugs Bunny Sárga Kapszula könyvét olvasd végig és nem fogsz ilyen hülyeségeket kérdezni!

Talán kicsit oltásnak tűnik amit írtam de ha kedveskedek akkor úgy se veszed komolyan!

Remélem segítettem...!

2013. ápr. 2. 12:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Erzem, en nem irtam olyat, hogy semmit sem erzek. Es azt is erzem, hogy be van durranva, de azert tettem fel a kerdest, mert en napokig erzem utana..Es nem tudom, hogy ez normalis- e. De biztos, hogy az en testemben van a hiba. Ezek szerit. Nem oltas amit irtal, mert nem egeszen a kerdesemre valaszoltal, igy megserteni sem tudtal. Koszi a konyvajanlot, egyszer mar beleolvastam, akkor ezek szerint kikene olvasni, mielott meg itt kart teszek magamban.
2013. ápr. 2. 19:30
 7/8 davvv11 ***** válasza:

Mindezt elmondva azt azért meg szeretném jegyezni, hogy szerintem az a képesség, hogy bedurranj egy edzésen, jó jelzője a tested izomépítő állapotának. Más szavakkal, ha a tréning során be tudsz durranni, akkor minden valószínűség szerint a szervezeted megfelelően hidratálva (folyadék ellátás), táplálva és így általánosságban véve anabolikus állapotban van. A bedurranáshoz az kell, hogy a tested képes legyen megfelelő mennyiségű vért a dolgozó izmokhoz áramoltatni, mely vér sok tápanyagot szállít és fokozza az aminosav felvételt az izomsejtekben. Ez az állapot jó táptalaja a növekedésnek.

De amire te gondolsz az már izomláz lehet!

Edzés végén mindig nyújts és akkor elviselhetőbb lesz!

2013. ápr. 3. 08:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Akkor errol lehet szo. Viszont ez engem kicsit zavar, mert a fogyas az elsodleges cel, es a bedurranas kicsit utban van, ha ebbol a szempontbol nezuk. Bizom benne, hogy elmulik majd ez ( hogy ennyire itenziv). Viszont az teny, hogy a testem elkezdett szepen formalodni. :-)
2013. ápr. 3. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!