Biotech usa hyper mass 5000-ret hogyan szedjem mert Biotech usa power pro-t is iszom és nem tudom hogyan szedjem a kettőt?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy én reggel felkelek akkor megiszok egy adag fehérjét mielőtt suliba mennék és nem tudom hogy szedjem mellé a tömegnövelőt.Ezt valaki el tudná mondani valaki hogyan szedjem?2013. ápr. 1. 00:56
2/9 anonim válasza:
Először is a hypemass 5000 egy olyan tömegnövelő ami kb. 25g proteinen kívül semmi mást nem tartalmaz mint szénhiddrátot. El kell azon gondolkodni, kell e neked ennyi? Tömegnövelő edzést követően kell. Ha esetleg egy szuper all-in-one tömegnövelőről lenne szó, akkor reggel éhgyomorra.
3/9 A kérdező kommentje:
DE a féhérjét szoktam reggel mikor felkelek és amikor vége az edzésnek a tömegnövelőt hogy szedjem mellé valaki azt mondja edzés előtt 15 perccel az még oké de kétszer kell egy nap állítólag edzés után nem lehet mert akkor zsírosít. Lehet eggyütt inni a kettőt éhgyomorra?
2013. ápr. 1. 09:24
4/9 A kérdező kommentje:
amúgy kreatint is tartalmaz
2013. ápr. 1. 09:25
5/9 anonim válasza:
A tömegnövelő edzés után zsírosít? Az csak egy élelmiszer, mindig zsírosít, KIVÉVE edzés után mert akkor az izmok minden tápanyagot felvesznek! Természetesen edzés után idd, előtte ne mert lesik a vércukor szinted, reggel mehet a fehérje!
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod de énse tudtam multkor írták erről de mindegy. akkor reggel fehérje edzés után tömegnövelő nem baj hogy mindkettőből 2-őt kéne fogyasztani vagy hogy még mindíg nem értem
2013. ápr. 1. 09:42
7/9 A kérdező kommentje:
csak annyi még hogy hogyan szedjem a tömegnövelőt naponta kétszer a fehérjével szintén napi kétszer?
2013. ápr. 1. 09:44
8/9 Lipton. válasza:
jajj istenem az a tudatlanság ami itt még mindig van
nem értem hogy ilyen szutykot mint a hyper mass minek vesznek meg mikor 1 kiló szőlőcukor pár száz forint
na de mind1, úgy számold hogy edzés után meglegyen 50-60 gramm dextróz és dobj még mellé 1 adag power pro-t is
ebből a kakiból csak edzés után igyál
az meg hogy hányszor iszol a powerből függ attól hogy mennyi fehérjt fogyasztasz
mehet reggel 1 adag zabbal
9/9 anonim válasza:
power pro-t
sajnos nekem ez is egy szutyok.
Honnan tudni mennyi szóját dobtak bele? Meg minek ez a sok szója. Az szilárd étkezés lassan már másból sem áll mint szóját tartalmazó mindenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!