Tankcsapda9885 kérdése:
A (Sovány) Tejporban hallottam sok a fehérje és hogy ha edzek mellette ( kondi) akkor ugye nem lehet megjizni töle? Vagy esetleg mennyit kéne innom belölle vizzel higgitva? ( 52 kilo vagyok 160 cm és 15 éves) :D
Figyelt kérdés
Légyszi segitsetek :D legalább abba ,hogy hizlal-e mert szerinte edzés után nem mert az izmok-nak kell fehérje :D2013. márc. 30. 14:10
1/10 anonim válasza:
a sovány tejporban nincs sok fehérje.
2/10 anonim válasza:
Sok benne a tejcukoj meg a zsír(mint a tejbe) ezért egy picit lehet tőle jizni, de nem nadon... Am nem hiszem hogy olcsóbban kijössz, mintha vennél vmi olcsó fehérjeport és hozzácsesznél egy kis dextrózt. (egy 30g fehérje és 40g dextróz elég...) és ez így érne is valamit...
3/10 anonim válasza:
mielőtt hízni szeretnél előbb tanulj meg írni. mi az a megjizni? de mindenekelőtt nem ártana letenni a csokit meg cukrot stb, és mozogj sokat!
4/10 anonim válasza:
A sovány tejpor azért sovány mert a zsír van nagyobb mértékben kivonva belőle!Arányában lesz csak több ekkor a fehérje!
5/10 A kérdező kommentje:
Elöször is! Nem hizni akarok.... másodszor járok kondizni már kb 5 hónapja és talán azért kérem a segitségeteket mert több fehérjét ( kb 100 grammot kéne be vinnem kiszámoltam ) és egyébként akkor rohadtul nem értem,mert elileg 100g-ba 36 gramm fehérjét irtak zsirt pedig alig..
2013. márc. 30. 16:15
6/10 anonim válasza:
valószínűleg tejsavó proteinre gondolsz, miközben tejport írsz.
7/10 Villácska válasza:
Szia! én utána néztem. Igazad van 100 gramm sovány tejporban
36 gramm fehérje van. Ez eddig oké. Csak hogy 1 dl vízben csak 10 gramm tejport oldhatsz fel. ezzel számolgattam és 100 gramm fehérje kéne neked, akkor 10 grammban van 3,6 gramm fehérje, 100/3,6 = 28 (kerekített). 2,8 liter tejport kéne meginnod hogy bevidd a 100 gramm fehérjét.(mondjuk hogyha nem eszel semmit) Annak is utánanéztem hogy 400 gramm 790 Ft. Ezért nem véletlen hogy a testépítők nem isznak meg 6 liter tejport egy nap. Szerintem többre mész valami fehérjeporral. Remélem kielégítő volt a válaszom
8/10 Villácska válasza:
Nem vagyok hozzáértő de 50 gramm szénhidrát van 100 grammban nem tudom hogy az nem sok e.
9/10 Villácska válasza:
És edzés után a fehérjebevitelednek úgy tudom 40% át kell bevinned. Szóval edzés után 1,12 litert kell bevinned edzés után tejpórból.
10/10 A kérdező kommentje:
Elöször is köszi aki utánanézett :) És nyugi nem tejporon akarok élni mármint mellette eszek is rendes kajákat ( csirkemell stb... zöldség gyümölcs tejtermék stb) csak kiegészitönek de még az se biztos hogy használni fogom mert azt hallottam nem tesz jót a gyomornak :S
2013. márc. 30. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!