Hogyan tudnék felkészülni az NKE-s fizikai alkalmassági vizsgára? 16/L
Figyelt kérdés
Két év múlva felvételizek az NKE-re, ahová fizika alkalmassági vizsga szükséges: 2km terepfutás, fekvenyomás 25kg-mal, ingafutás, felülés.
Nem vagyok jó kondiban, már 3-4 éve nem sportoltam semmit. Hogyan foghatnék hozzá a felkészüléshez?
A TRX tréningre gondoltam legelőször, hogy azt csinálnám, aminek a lényege a saját súllyal való edzés kötelek segítségével és állítólag nagyon jól izmosít, erősít. Mellette kocogni is eljárnék heti 3-4x és esetleg úszni, lovagolni.
Szerintetek jók lesznek ezek az edzések ahhoz, hogy két év múlva sikerüljön a vizsga?
2013. márc. 29. 10:22
1/3 anonim válasza:
Két év alatt simán felkészülsz.
1 valamit ne felejts el TRX-ezés és a nagy futkosás közben: HOGY GYAKOROLD a 2km-es futást (ez nyilván nem csak kényelmes kis lassú kocogás) és a fekvenyomást!!
2/3 anonim válasza:
Arra az NKI alkalmasságira 3hónap alatt is kényelmesen fel lehetne készüli:D hacsak nem vagy túlsúlyos vagy bármi egészségügyi probléma. Fennt van az összes gyakorlat amit kérnek az ismétlésszámmal, idővel együtt - hogy mennyiért mennyi pontot kapsz. Az alapján készülj mindig írd magad az eredményeid úgy tudod követni a fejlődést. Biztos van a sulidban egy két kondigép amit lehet használni a fekvenyomást érdemes lenne ott gyakorolni. A kocogás jó állóképesség fejlesztő de mérd az időd!Nyilván nem lesz rá negyed órád. Az ingafutáshoz pedig az intervallumos futás tök jó és az még erősít is. Nyugi sikerülni fog , két év az rengeteg idő erre a vizsgára:)
3/3 A kérdező kommentje:
sajnos túlsúly az van egy kicsi. 176 cm magas vagyok és 79 kg
2013. márc. 29. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!