Hogyan készüljek fel a Rendőrtiszti Főiskola fizikai alkalmassági vizsgájára?
Amúgy 19 éves lány vagyok, és egy év múlva szeretnék jelentkezni. :)
Érdemes lenne eljárni konditerembe?
Érdemes eljárni kondizni kicsit, és javaslom h menj futni is, hasazz, és nyomj fekvőket is, javítsd az állóképességed!
Ezt tapasztalatból mondom, ha tudod hogy milyen feladatok lesznek akkor nyugodtan gyakorold azokat. És ami pl. időre megy mérd le az időt és gyakorold h minél jobb legyen az eredményed!
Bizony van értelme. Gondolom a lányoknak is ugyanazokat a feladatokat kell megcsinálni, mint a fiúknak, csak kevesebbet persze.
Ingafutás, fekvő, felülés, tartás, fekvenyomás, helyből távolugrás. Ezekből kell 4et választani + kötelezően 2km síkfutás. Ezekre "gyúrj" szerintem. És előre is sok sikert !!
Nyílván ha jó erőnlétet akarsz akkor bizony kell a súlyzós edzés!Én azt ajánlom minél hamarabb menny el edzeni,kérj ki tanácsokat a terem tulajdonosától(biztos érteni fog hozzá).
Emellett én ajánlom neked a futást,úszást amelyik jobban megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!