Kb mennyi idő hogy ilyenre gyúrjam ki magam?
Most ektomorf vagyok, fél éve kondizom csak nem volt jó az étrendem és kb eddig semmit sem ért.
Sok év!
Függ az életmódtól,munkahely,akarat,na meg persze nem elég havonta rákölteni 20 - 25.000 ft-ot ,hogy így nézz ki.... ! :)
http://www.youtube.com/watch?v=wZtjf1hCEvk
Mondjuk ha az sikerülne ami ennek a srácnak az jó lenne. Nem muszáj akkora néger állatnak lennem.
Ami óta járok edzeni azóta meg nőttem is kicsit. Kb 2 éve csinálom a suli konditermébe arra emlékszem hogy 9.ben voltam 165 centihez 45 kiló körül, most pedig olyan 180hoz vagyok 60 valahány kiló.
Fekve egyszer kimegy a 60 kg, szóval erős se vagyok olyan nagyon a konditól.
Ha semmi sem működik koxolni is hajlandó vagyok, mert egyszerűen nem akarom tovább élni ezt az életet semmi féle képen.
Nem kell egyből a kox -hoz nyúlni !
Legyen egy tuti étrended és meglesz az eredménye!
Nincs olyan ,hogy egyik hétről a másikra megnőlsz !
KITARTÁS!!! :)
már bocs de a testépítés nem csak arra jó h ki lesze lgyurva hanem megtanit kitartani, szellemi egészségre, ha koxolni akarsz akkor azzal nem csak testileg de szellemileg is kárositod magad.
Ha nem birod ki türelemmel akkor inkább el se kezdd!
Utolsónál ott a pont!
Ment a zöld kéz haver !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!