Fegyencedzéstől fogyni? 18/F
Figyelt kérdés
76kilóval és 189 centivel kezdtem el a fegyencedzést,
4 hónapja, sportos alkat voltam akkor is mivel focizom régóta, felment a súlyom 78 kg-ra aztán pár hete erős influenzám volt, antibiotikumokat szedtem és lefogytam, 74-kg-ra és azóta sem megy feljebb akármit csinálok, ez majd helyre áll?
vagy nincs is köze a betegséghez ?
és csak izomból fogyhattam mivel minimális zsír van rajtam 10%
2013. márc. 26. 21:50
1/3 anonim válasza:
hagyjuk már ezt az akármit csinálok dolgot.
ha lenne étrended,akkor annyi lenne a súlyod amennyinek akarod.
betegség alatt nincs étvágy,kevesebb a kalória bevitel,neked meg alapból kevesebb a kalória beviteled,mint ami a célodhoz illene.
2/3 A kérdező kommentje:
Talán írhatnál, egy hozzávetőleges étrendet... kíváncsi lennék!
2013. márc. 31. 00:13
3/3 anonim válasza:
Fogyni lehet, megfelő edzéstervel, étrendel lásd Jason Statham bár neki kicsit meredekebb volt a fegyencnél az edzése de meg is látszik rajta viszont fogyni lehet 1 könnyebb edzéstervel is lásd könyveben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!