Ha sokat eszek, de megvan a kellő mennyiségű fehérje, (Viszont sok a CH, és a zsír) okozhatja hogy nem fejlődök kb semmit?
Úgy 2 hónapja edzek, súlyzózás, stb, kajálást durván megnöveltem, úgy napi 4000-5000kcal-t eszek egy nap, (70 kilógramm vagyok) korábban 3000körül ettem, de semmit nem fejlődtem. Nem mondhatni prímának az étrendem, azt eszek amit lehet. gyerek vagyok nincs beleszólásom nagyon a kajálásba, de igyekszem, és még sem.
Ötlet hogy mit kellene javítani?
(18/f, 180cm, 70gm, egyáltalán nem zsíros alkat (kb 7%-os testzsír százalékkal bírok, feltűnne ha híznék, de még azt sem tudok)
Hát ez az, hogy nem első osztályú kaják.
Elég extomorf vagyok szerencsére, de passz. Csinálom, lehet hogy veni kellene valami 5 kilós fehérjét olcsóér, és akkor kicsit lehetne javítani a kajálás részen.
Heti 1x súlyós kemény, felsőféltekre, 1x inkább tolódzkodásos, húzódzkodásos, fekvőtámaszos, felüléses, törzsemeléses, és egy nap kis lábazás (Nem annyira nagy súlyokkal) még belefér?
A célom hogy ne látszódjon nagyon hogy a combom elüt a többitől. Széles derék nélkül megvagyok.. :D Csak nem akarom hogy a kerékpározás elhúzza a normát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!