A hátizmot mivel lehet erősíteni?
Figyelt kérdés
Az úszáson és a táncon kívül.Gerincferdülésem van és ezért kellene.Pl. fekvőtámasz?felülés?súlyzózás?2009. szept. 17. 18:54
1/4 anonim válasza:
Fekvőtámasz jó.Az egész felsőtestet erősíti.
2/4 anonim válasza:
húzódzkodás kifejezetten a széles hátizmokat erősíti!
3/4 anonim válasza:
Ha gerincferdülésed van nem ajánlatos a súlyozás fizika megterhelés a hátra,inkább járj gyógytornára majd egy kis idő múltán kezdhetsz edzeni a hátizomra.Temérdek gyakorlatot tudok a hátizom fejlesztésre íme egy link ahol van egy pár: [link]
Jó lehet van benne olyan amit nem tudsz házilag elvégezni mert nincs meg hozzá a géped de legyél kretív és próbáld megcsinálni én is egy fekpaddal kezdtem és már van vagy 5-6 (tákolt)gépem remélem segítettem....
4/4 A kérdező kommentje:
ja,segitettél,köszi mindenkinek a válaszát!...:)
2009. szept. 24. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!