Lenne e valamilyen látszata így?
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok egy pár dologra!
Akkor el is kezdem:
Elszeretnék kezdeni tömegnövelöt fogyasztani és gyúrni szeretnék!
Van rendes étrendem, vitaminjaim is vannak és egyéb ilyenek.
55kg vagyok és 165cm magas.
Megszeretnélek kérdezni titeket hogy ezt a tömegnövelöt keverhetem e tejsavó fehérje koncentrátummal 80%-ossal és ehetem e tejbe zabpehellyel öket?!
Tömegnövelö: [link]
Tejsavó fehérje olcsó Protein:
Zabpehely:
Ezeket ahogy írtam rendes étrend mellé enném és győmölcsöket és vitaminokat is ennék
Kérdező, ne legyél már értetlen. Hát mi a fa szért lenne jobb, ha a tömegnövelődet (ami nem a jobbak közül való) még telepakolnád szinte csak tejcukrot tarzalmazó sweet whey-el? Plusz még sz@r tejjel is innád, ami még több tejcukrot jelent. Hát gondolkozz már kicsit.
Tömegnövelő étrend kell és edzés után normális protein+ 50g dextróz és kész. Nem fOs tápkiegekre (mint pl sweet whey vagy kevés fehérjét tartalmazó tömegnövelő) alapozni.
Edzés után protein (de normális!) és gyors ch kell. Zabpehely nem kell edzés utáni shake-be. A malto is megteszi. De kell rendes protein, pl:
Több jó fehérjekészítmény van: Whey c6, Stillmass 6:3:1,Myprotein koncentrátum, Scitec 100% whey prof, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Dymatize elite whey, VPX Syngex, Nutrend whey core 100, stb..
Reggel pedig protein+zabpehely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!