Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lenne e valamilyen látszata így?

Lenne e valamilyen látszata így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok egy pár dologra!

Akkor el is kezdem:

Elszeretnék kezdeni tömegnövelöt fogyasztani és gyúrni szeretnék!

Van rendes étrendem, vitaminjaim is vannak és egyéb ilyenek.

55kg vagyok és 165cm magas.

Megszeretnélek kérdezni titeket hogy ezt a tömegnövelöt keverhetem e tejsavó fehérje koncentrátummal 80%-ossal és ehetem e tejbe zabpehellyel öket?!

Tömegnövelö: [link]

Tejsavó fehérje olcsó Protein:

[link]

Zabpehely:

[link]

Ezeket ahogy írtam rendes étrend mellé enném és győmölcsöket és vitaminokat is ennék

2013. márc. 24. 08:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, csak az a különbség hogy a tejcukor nem jó semmire. Azt nem fogja beépíteni az izom.
2013. márc. 24. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne legyél már értetlen. Hát mi a fa szért lenne jobb, ha a tömegnövelődet (ami nem a jobbak közül való) még telepakolnád szinte csak tejcukrot tarzalmazó sweet whey-el? Plusz még sz@r tejjel is innád, ami még több tejcukrot jelent. Hát gondolkozz már kicsit.

Tömegnövelő étrend kell és edzés után normális protein+ 50g dextróz és kész. Nem fOs tápkiegekre (mint pl sweet whey vagy kevés fehérjét tartalmazó tömegnövelő) alapozni.

2013. márc. 24. 10:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Rendben akkor a maltodexrin elég edzés után zabpehellyel?
2013. márc. 24. 10:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Edzés után protein (de normális!) és gyors ch kell. Zabpehely nem kell edzés utáni shake-be. A malto is megteszi. De kell rendes protein, pl:

Több jó fehérjekészítmény van: Whey c6, Stillmass 6:3:1,Myprotein koncentrátum, Scitec 100% whey prof, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Dymatize elite whey, VPX Syngex, Nutrend whey core 100, stb..

Reggel pedig protein+zabpehely!

2013. márc. 24. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!