Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lenne e valamilyen látszata így?

Lenne e valamilyen látszata így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok egy pár dologra!

Akkor el is kezdem:

Elszeretnék kezdeni tömegnövelöt fogyasztani és gyúrni szeretnék!

Van rendes étrendem, vitaminjaim is vannak és egyéb ilyenek.

55kg vagyok és 165cm magas.

Megszeretnélek kérdezni titeket hogy ezt a tömegnövelöt keverhetem e tejsavó fehérje koncentrátummal 80%-ossal és ehetem e tejbe zabpehellyel öket?!

Tömegnövelö: [link]

Tejsavó fehérje olcsó Protein:

[link]

Zabpehely:

[link]

Ezeket ahogy írtam rendes étrend mellé enném és győmölcsöket és vitaminokat is ennék

2013. márc. 24. 08:29
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ti szerintetek jó ez így?
2013. márc. 24. 08:30
 2/14 anonim ***** válasza:
azt afehérjét felejtsd el!
2013. márc. 24. 08:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha lenne ètrended, nem vennéd meg ezeket a szarokat
2013. márc. 24. 09:05
 4/14 A kérdező kommentje:

Figyelj már jó ember eszek mint az állat és nem hízok max dkg-okat xD!

Én normális válaszokat kértem nem ilyen fa..kat

2013. márc. 24. 09:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Miért is f.sz az első válaszom?gondolkodj már(tudom nehéz) töki 2000ért 100%fehérjét?de tudod mit vedd meg biztos h hízni fogsz tőle.
2013. márc. 24. 09:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Aha eszel mint állat... 55kg.

[link]

Akkor gondolom holnap nem fog nehezedre esni fél kiló csirkemell ès fél kiló rizs elfogyasztàsa. Mind a 2-t nyersen mérd.

Mondjuk te ennek a sokszorosát eszed meg ugyhogy tökmindegy

2013. márc. 24. 09:21
 7/14 anonim ***** válasza:

Régóta nem írok ide, de ehhez muszáj hozzászólni, csak hogy tisztába tegyük a dolgokat.

A sweet whey NEM tejsavó protein, hanem tejsavó por. Óriási különbség. A proteinből már ki van szűrve a raklap tejcukor, de a tejsavó porból nem. Tehát ez egy szárított tejsavópor, kb 10-11% fehérjetartalommal és 75-80% tejcukor tartalommal. Baromság megvenni. Ismétlem : ez nem protein!!

2013. márc. 24. 09:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Monty lesben áll, az Igazság Nevében :D

Amúgy igen, egyrészt apróhirdető oldalon nem veszünk kaját, másrészt utánanézünk minden terméknek máshol is. Ebből rájöhető, hogy az expresszes hirdető valótlan információkat állít a Sweet Wheyről, ugyanis az nem tejsavófehérje, hanem csak édes tejsavó, amiben kb 10% fehérje van maximum. 2000/kilóért nem lehet tejsavófehérjét kapni, 3400 körül van a legolcsóbb natúr.

A Hypermass szintén nem egy jó választás, de ez csak azért, mert egyszerűen gazdaságtalan. Jobban jrász, ha veszel valamilyen sima fehérjét, és teszel mellé szőlőcukrot edzés után. A Hypermass is igazából ez, csak drágábban.

Zabpelyhet nézhetsz a sparban, lidlben vagy aldiban, ott van 200ért fél kiló, tehát olcsóbb, mint a shop, ahonnan még postaköltség is van. Ha meg személyesen mennél el érte, akkor biztos van bolt is a közelben.

És ugye persze mindennek az alapja a rendes _tömegnövelő étrend_. Kiszámolt, összerakott.

2013. márc. 24. 09:33
 9/14 A kérdező kommentje:

igen tudom de viszont ha a tömegnövelöbe raknám bele a tesjavó-t akkor ugy jobb lenne nem és egy kis maltodexrint is hozzá adnák és tejbe keverném bele zabpehellyel együtt gy már vmit hizhatnák!

Jah és nem kg hust eszek meg hanem rendes étrendem van!

Figyeljetek sok jót hallottam már ezekröl hogy keverve vékonyabb alkatúak jobban híznak stb stb!

2013. márc. 24. 09:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Mi az hogy rendes étrend? Ha tömeget akarsz növelni akkor tömegnövelő étrend kell.
2013. márc. 24. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!