Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb módszer...

Melyik a legjobb módszer mellizom a karizom és hasizom növelésére?

Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok és nincs rajtam túl sok izom. Tehát azt szeretném kérdezni hogy melyik a legjobb módszer mellizom a karizom és hasizom növelésére? (kondizni nem szeretnék inkább csak gyakorlatokat végezni) Valamint mennyit csináljak ezekből v. mennyi időt, milyen gyakran stb. és hogy kb. mennyi idő elteltével látszana meg? Válaszotokat előre is köszönöm!
2009. szept. 17. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

alapismeretek. Egyél sok húst, meg rizst. Nem tudom mennyi a súlyod most, de mehet sztem napi 400gr hús, meg ugyanennyi rizs+mellette vegyél kondibérletet. Otthon nincs értelme bohóckodni. És eddz mindenre, mellre hátra, karra, lábra, hasra. Ne csak 3 izomra. Meglátszani mikortól? genetikától függ de fél év van .

2009. szept. 17. 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Itt sokat olvastam h. 18 év alatt nem szabad mert nem fogsz nőni stb. ez igaz? Hány éves kortól lehet kondizni?
2009. szept. 17. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért olvastad sokat mert többnyire idiotak írnak erre az oldalra, akik elhiszik hogy lelehet fogyni 0 mozgással meg zabával. Na persze tiszt. a kivételnek. 14-15 éves korban is lehet kondizni csak kerülni kell az olyan gyakorlatokat amelyek terhelik a gerincet is (guggolás pl ). De 17 évesen csinálhatsz bármit. Nem lesz bajod tőle.
2009. szept. 17. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!