Otthonra milyen gépet vásároljak ami nagyjából mindenemet átmozgatja?!
Figyelt kérdés
nem vagyok elhízva csak szeretnék mozogni, munkám miatt ez csak otthon lehetséges. Mit ajánlotok milyen gépet vegyek? futópadot, vagy valami kombináltat?! ne legyen túl drága... vagy esetleg valami tipp otthoni edzésre?
köszi
2013. márc. 20. 11:24
1/9 anonim válasza:
Ha "szaladgálós" edzést akarsz végezni, akkor az ellipszis trénert ajánlom, mert az tényleg a test nagy részét megmozgatja.
2/9 anonim válasza:
Evezőpad, elliptikus tréner, ezek átmozgatnak.
3/9 anonim válasza:
Ezek az otthoni gépek - főleg amik nem kerülnek sokba - nem sokat érnek.Ha nem akarsz fogyni akkor csak egy kis térre van szükséged és már kezdhetsz is tornázni.Nézz meg pár videót a neten,minden korosztálynak és nemnek vannak testhezálló gyakorlatok.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, igen arra is gondoltam, hogy videóra esetleg tudnál ajánlani? lány 24 éves vagyok.
2013. márc. 20. 13:41
6/9 anonim válasza:
fűrész, balta átmozgat az rendesen főleg ha még a fát is felhordod a padlásra:D
7/9 anonim válasza:
szerintem nem kell hozzá gép feltétlen.
a burpee gyakorlat az ami a legtöbb izmot megmozgatja együttesen.
8/9 A kérdező kommentje:
utolsó: ez a négyütemű fekvő támasz kicsit tovább fejlesztett verziója, ugye?! ebből mennyit és egy héten hányszor kell csinálni hogy eredménye is legyen?! és valami kiegészítés hozzá?
2013. márc. 20. 22:47
9/9 anonim válasza:
igen,ebben a végén van felugrás,vagyis 5 ütemű.
kezd 5x20al minden másnap.
ki lehet egészíteni sok mindennel,állóképesség függvénye, az ugrókötél a legjobb hozzá talán,de úgy bitang nehéz lesz.
1perc kötél/10db burpee ameddig megy.
a pihenőkkel is lehet variálni,hogy egybe nyomod,vagy a kör végén pihensz,vagy 3 körönként pihensz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!